ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρμπουρι; Κάποια άλλη φορά...

Μάρμπουρι; Κάποια άλλη φορά...
Αγγελόπουλος INTIME SPORTS

Οι N.Y. Times δεν πιστεύουν στη μεταγραφή του Μάρμπουρι στον Ολυμπιακό. Και καλά κάνουν...

Μπορεί το φημολογούμενο (και εν μέρει βάσιμο) ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάρμπουρι, να έκανε και πάλι το ESPN να ασχοληθεί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και την ομάδα τους, αλλά οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα δεν επιτρέπουν αισιόδοξες προβλέψεις.
Οι New York Times έψαξαν καλύτερα και περισσότερο την υπόθεση και αφού μίλησαν με "Έλληνα παράγοντα", πήραν την απάντηση " υπάρχει μόνο ένα 5% να γίνει αυτή η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό". Μάλιστα, στη συνέχεια η ιστορική εφημερίδα της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα περιμένει τον Τζος Τσίλντρες να επιστρέψει στα γήπεδα μετά την επέμβαση που έκανε και πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν απλώς έναν παίκτη για να καλύψουν το κενό του "Τσίλι".

Συνεπώς αυτός δεν μπορεί να είναι ο Μάρμπουρι, αφού τα χρήματα είναι πάρα πολλά και με τις δεδομένες συνθήκες το value for money δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τη διοίκηση των Νικς ήταν τον ατζέντη του Μάρμπουρι. Ο Ντονι Γουόλς το επιβεβαίωσε στους N.Y. Times:

" Δεν έχω ακούσει τίποτα από την ελληνική ομάδα" είπε ο πρόεδρος των Νικς και συμπλήρωσε: " Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση". Όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα του Μάρμπουρι δεν στέκει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή και ήδη στον Ολυμπιακό κοιτούν άλλους, συγκεκριμένους παίκτες, των οποίων οι υποθέσεις βαίνουν καλώς.

Πρίντεζης: "Όλα θα πάνε καλά"

Όμως, εκτός από τα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός έχει και αγωνιστικά θέματα που ζητούν λύση. Για να είμαστε πιο ακριβείς, απαιτούν νίκη. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν το Σάββατο τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ (17:00) για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά παίκτες και προπονητές περιμένουν και τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών.

Για το πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Πανιώνιο, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στο site της ΕΟΚ: " Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο. Σίγουρα το γεγονός ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι νοκ άουτ και ιδιαίτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει νίκες και να αποδώσει καλό μπάσκετ, το καθιστά αυτομάτως υψηλής δυσκολίας.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, όσο σοβαροί είμαστε την Τετάρτη και στον αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα, για να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα στο τέλος. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το δικό μας ρυθμό, τον εαυτό μας και την ομάδα μας. Αν εμείς παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Όχι μόνο σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά γενικότερα.

Στο Κύπελλο, αλλά και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να μην βρεθούμε εκτός τελικού. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η ήττα στον αγώνα με τη ΛεΜαν για την Ευρωλίγκα μας πείσμωσε περισσότερο. Είναι ένα αποτέλεσμα που τελικά μπορεί να μας βγει και σε καλό για τη συνέχεια".














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ