ΑΡΗΣ

Μάρσαλ: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο"

Μάρσαλ: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο"
Μάρσαλ

Ο Άρης πήρε τη νίκη όμως άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μιλούσαν για τον κόσμο

Μία ατμόσφαιρα που συνδυάστηκε με την επιστροφή του Αντρέα Ματσόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σχεδόν 5.000 φίλαθλοι του Άρη βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις κερκίδες του Αλεξανδρείου δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν.
Μία ατμόσφαιρα που δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί από όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο και στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας. Όσο για αυτόν της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, ήταν επόμενο να αποχωρήσει με διάχυτη την ικανοποίηση από το Αλεξάνδρειο, τόσο για την νίκη και την εμφάνιση όσο και για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

" Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο στην ζωή μου. Και στην Τουρκία τα γήπεδα ήταν γεμάτα αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Εύχομαι σύντομα να την ξαναζήσω και να τους κάνω και εγώ να ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο", δήλωνε με θαυμασμό ο Σον Μάρσαλ με τον Αμερικανό να αγωνίστηκε τραυματίας αφού τις προηγούμενες τρεις μέρες εξαιτίας ενοχλήσεών του δεν είχε προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στον κόσμο της ομάδας και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στάθηκε και ο αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης, τονίζοντας πως: " Η νίκη μας ήρθε μπροστά στους υπέροχους φιλάθλους μας που τους περιμέναμε και χαιρόμαστε που τους ξαναείδαμε πίσω", ενώ ο Λάζαρος Αγαδάκος πρόσθεσε πως: "Οι φίλαθλοί μας ήταν συγκλονιστικοί", με τον σέντερ του Άρη αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας είπε: " Αυτόν τον Άρη θα βλέπετε φέτος. Με πάθος και άμυνα".

Όσο για το που κρίθηκε το παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και διεθνής γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Τσαλδάρης, τόνισε: " Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε δίκαια. Νωρίτερα πάντως είχαμε κάνει κάποια λάθη και επιτρέψαμε στον Πανελλήνιο να επιστρέψει στο παιχνίδι", ενώ για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες είπε: " Ήταν εκπληκτική και αυτή που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ