ΑΡΗΣ

Μάρσαλ: "Να παίξουμε καλύτερα"

ΑΡΗΣ - ΜΠΝΕΙ ΧΑΣΑΡΟΝ / EUROCUP
Αγαδάκος ;M&

Χωρίς του Ηλιάδη και Νέλσον ο Άρης υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup

Το αρνητικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του Σάββα Ηλιάδη όσο και του Σπένσερ Νέλσον, δύο παικτών που φέτος έχουν καταλυτικό ρόλο στην καλή πορεία των "κιτρίνων".
Στη δυσκολία της αναμέτρησης αναφέρθηκε ο κόουτς των "κίτρινων" Αντρέα Ματσόν: " Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά δύσκολη ομάδα. Είναι πρώτη στο τουρκικό Πρωτάθλημα, έχει ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ στην Ευρώπη. Έχουν πάρει φέτος τους Ουίνστον, Ερντογκάν, Μπλάκνει και άλλους παίκτες πολύπειρους, με χρόνια παρουσίας στην Ευρωλίγκα".

" Παίκτες που μπορεί να αμείβονται έξι και επτά φορές περισσότερο από παίκτες δικούς μας όπως για παράδειγμα ο Μάρσαλ. Είναι μια ομάδα εξαιρετικά δυνατή κάτω από το καλάθι. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, θα δώσουμε όμως όλες μας τις δυνάμεις, θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Θέλουμε και είναι σίγουρο πως θα έχουμε κοντά μας και τον κόσμο μας. Με την απίστευτη συμπαράσταση τους θα έχουμε ένα όπλο παραπάνω. Ειδικά τώρα που αντιμετωπίζουμε τόσα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών".

Παραδεχόμενος ότι οι Ηλιάδης και Νέλσον είναι εξαιρετικά δύσκολο να βοηθήσουν στο ματς της Τρίτης ξεκαθάρισε: " Θέλουμε τη νίκη έστω και με μισό πόντο διαφορά. Με τους φιλάθλους μας δίπλα μας, με το γήπεδο γεμάτο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Μάρσαλ: " Σημαντική η παρουσία των φιλάθλων"

Έχοντας την εμπειρία από την περυσινή συμμετοχή του στο τουρκικό Πρωτάθλημα ο Σον Μάρσαλ ξεχώρισε την εμπειρία της Τουρκ Τέλεκομ ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του προπονητή της.

" Το θέμα είναι να κερδίζουμε πάντα στην έδρα μας. Κάνοντας αυτό το πράγμα, τότε όλα θα μας πάνε καλά στην συνέχεια του Eurocup. Πρόκειται για μια πολύ έμπειρη ομάδα και θα πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στην Μπνέι Χασαρόν. Θα είναι μια "μάχη" αφού η Τουρκ Τέλεκομ διαθέτει παίκτες που αγωνίζονται με το ίδιο πάθος όπως εμείς. Έχουν μάλιστα καλό προπονητή και θα τους προετοιμάσει κατάλληλα για να μας αντιμετωπίσουν. Και εμείς όμως από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε άλλη μια νίκη".

Στη συνέχεια έδωσε τη... συνταγή της νίκης: " Όπως πάντα να τα δώσουμε όλα στην άμυνα, να παίξουμε με καρδιά και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση σε σχέση με την περασμένη Τρίτη. Απέναντι στην Μπνέι Χασαρόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία τούτη την φορά ελπίζω να καταλήξουν στο καλάθι. Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων μας".

Τέλος μίλησε για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός ότι έχει προσαρμοστεί πλέον στα ελληνικά δεδομένα: " Αρχικά τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για μένα, λόγω εκείνου του τραυματισμού που με είχε αφήσει πίσω και δεν μου επέτρεπε να δείξω τι μπορώ να κάνω. Με την πάροδο του χρόνου όμως, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα γινόμαστε καλύτεροι και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σε συνδυασμό μάλιστα με την παρουσία των φιλάθλων μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα φέτος".

Χορηγία από τη Vodafone

Στο Αλεξάνδρειο παρουσιάστηκε τη Δευτέρα το πρωτοποριακό χορηγικό πρόγραμμα που υπογράφτηκε ανάμεσα στην ΚΑΕ και την Vodafone.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Θα είναι διετούς διάρκειας, για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009 και 2009-2010 και μέσα στα πλαίσια αυτού, η σάλα διεξαγωγής των αγώνων μπάσκετ του Άρη στο Αλεξάνδρειο θα μετονομαστεί σε Vodafone Sports Hall. Επίσης, στο χώρο της μπουτίκ της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο θα λειτουργήσει σύντομα και κατάστημα της Vodafone".

Από την πλευρά της χορηγού, ο κύριος Δημήτρης Μίσσας περιφερειακός διευθυντής Βόρειας Ελλάδας τόνισε μεταξύ άλλων: " Είναι τιμή για την Vodafone να ανακοινώνει σήμερα αυτή την διετή χορηγία. Με έναν τόσο ιστορικό, έναν τόσο δυναμικό σύλλογο όπως ο Άρης. Έχουμε σαν στόχο την ουσιαστική υποστήριξη του Άρη και εκτιμούμε πως αυτή η χορηγική συνεργασία μας ανοίγει νέους δρόμους, δημιουργεί νέα δεδομένα, ενώ θα τραβήξει και άλλες εταιρείες στον χώρο του μπάσκετ".

Από πλευράς της ΚΑΕ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Θανάσης Τζεβελέκης: " Είναι μια σημαντική μέρα για τον Άρη. Δύο πολύ σημαντικά ονόματα, πρωταθλητές ο καθένας στον χώρο του, Άρης και Vodafone αποφάσισαν να συνεργαστούν σε ένα πρωτοποριακό χορηγικό πρόγραμμα. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα αποδώσει πολλαπλά οφέλη και στις δύο πλευρές. Ανοίγονται νέοι δρόμοι γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Και με αυτή την χορηγία ο Άρης αποδεικνύει πως πάντα πρωτοτυπεί, πάντα πρωταγωνιστεί, ανοίγει συνέχεια νέους δρόμους. Αυτή είναι η μοίρα του ιστορικού μας συλλόγου".

" Δεν θα κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στα ονόματα ή με τους χορηγούς που θα συνεργαστούμε. Από αυτήν την συνεργασία και με την στήριξη του Αρειανού κόσμου, τα οφέλη και της Vodafone θα είναι πολλαπλά, έτσι ώστε να καταστήσουν αυτή την συνεργασία μόνιμη και σε βάθος χρόνου".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ