ΑΡΗΣ

Μάρσαλ: "Τον καλύτερό μου εαυτό"

Μάρσαλ: "Τον καλύτερό μου εαυτό"
Μάρσαλ

Συνεχίστηκαν την Κυριακή οι αφίξεις των παικτών ενόψει της επίσημης "πρώτης" που θα γίνει τη Δευτέρα

Ο Μάρσαλ ήρθε στην ώρα του από το Νιου Τζέρσεϊ μέσω Λονδίνου, ο Σέκουλιτς οδικώς από το Μαυροβούνιο και ο Τσαλδάρης από την Αθήνα. Μετά και την σημερινή εξέλιξη από την αυριανή «πρώτη» του Άρη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα απουσιάσουν δικαιολογημένα οι Κίκι Κλαρκ και Σπένσερ Νέλσον και ο Αντρέα Ματσόν με τον Ιταλό τεχνικό να αναμένεται την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη.
Ο Κλαρκ είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 30 του μήνα στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας ενώ η άφιξη του Νέλσον θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Μάρσαλ κατά την άφιξή του το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη τονίζοντας ότι: " Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα ώστε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου".

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρλος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από χθες σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε: " Το ότι θα είμαι σε μια καινούρια πόλη δεν νομίζω ότι θα με επηρεάσει καθόλου. Το ότι όμως βρίσκομαι σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις που έχει ως στόχο πάντα την κατάκτηση κάποιου τίτλους, αυτό σημαίνει ότι θα περιμένουν όλοι πολλά από εμάς".

" Από την Δευτέρα που θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία. Προσωπικά είμαι απόλυτα έτοιμος και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και στην προσπάθεια που θα κάνουμε, καθώς επίσης να έχουμε όλοι μας υγεία και καλή συνεργασία".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ