ΑΡΗΣ

Mάσεϊ: "Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω"

Mάσεϊ: "Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω"
Ηλιάδης

"Χάσαμε δικό μας παιχνίδι", είπε ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

Ο παίκτης που με δικό του τρίποντο ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, κράτησε ζωντανό τον Άρη, μειώνοντας σε 69-68, Δημήτρης Τσαλδάρης, τόνισε: " Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει, όταν εμείς είχαμε πάρει ένα προβάδισμα 12 πόντων στο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, ιδίως όταν αυτός πήγε πόντο-πόντο, καθώς μας έλειπε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό".

"Ο Ολυμπιακός πήρε ένα δικό μας παιχνίδι μέσα απ' τα χέρια μας. Χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία κι είναι δύσκολο για μας να το δεχτούμε. Όλα είναι θέμα συγκέντρωσης κι αυτή θα πρέπει να την διατηρείς, όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Εμείς δεν το κάναμε κι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως, φεύγουμε απ’ το ΣΕΦ με την αίσθηση ότι χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι

".

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν το παιχνίδι στο τέλος χάθηκε εξαιτίας ατομικών ενεργειών, είπε: " Ο προπονητής είναι αυτός που μπορεί να δει και να κρίνει καλύτερα απ΄ όλους μας. Θα επιστρέψουμε την Κυριακή εδώ για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε αυτήν την φορά σε ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Μάσεϊ: " Αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς"
Στα λάθη που έκαναν οι "κίτρινοι", ενώ είχαν διαφορά 12 πόντων, στάθηκε ο Τζερεμάια Μάσεϊ, που τόνισε ότι η ομάδα του αφήνει πίσω αυτό το ματς και ασχολείται μ' εκείνο της Α1.

" Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε κάποια διαστήματα, ενώ από εκεί και πέρα κι εμείς υποπέσαμε σε κάποια λάθη, επιτρέποντας στον αντίπαλό μας να μας πλησιάσει στο σκορ, ακόμα κι όταν είχαμε μια διαφορά 12 πόντων. Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα του αντιπάλου, αλλά και με την δική μας επίθεση".

Μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το Πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε: " Αφήνουμε πίσω αυτόν τον αγώνα και μας ενδιαφέρει πλέον μόνο το επόμενο παιχνίδι, όπου θα επιστρέψουμε στο ΣΕΦ, δουλεύοντας το διάστημα που μας απομένει σκληρά, ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε".

Ηλιάδης: " Τζάμπα η προσπάθειά"
Τέλος, ο Σάββας Ηλιάδης, ήταν από τους πλέον απογοητευμένους της ομάδας του Άρη και το μόνο που αρκέστηκε να πει μετά το τέλος του αγώνα, ήταν: " Πήγε τζάμπα η προσπάθειά μας".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ