ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας"

Μάσεϊ: "Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας"
Μάσεϊ

Την οκτάδα της Ευρωλίγκας έθεσε ως νέο στόχο, ο Τζερεμάια Μάσεϊ. Σκέψεις για αλλαγή του Φλέτσερ

" Θα ήταν προτιμότερο να παίρναμε τη νίκη. Αυτός είναι και θα πρέπει να είναι πάντα ο στόχος μας μέσα στο γήπεδο. Μαθαίνοντας, όμως, το αποτέλεσμα της Μπενετόν με τη Νάπολι αποδείχτηκε δύσκολο να κρατήσουμε τη σκέψη μας συγκεντρωμένη για την κατάκτηση της νίκης. Λίγο πριν από την παράταση το γεγονός ήταν εκπληκτικό. Οι σφυγμοί όλων μας ήταν ανεβασμένοι και ξαφνικά είδαμε τον κόσμο να χειροκροτεί και να υπάρχουν χαμόγελα παντού. Λίγο μετά μάθαμε τι έγινε", είπε στο ΑΠΕ, ο Αμερικανός άσος.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι στο Top-16: " Δεν βάζουμε ταβάνι στο "θέλω" μας, επειδή προκριθήκαμε στους "16" της Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Επόμενος στόχος για την Ευρώπη είναι η οκτάδα. Δεν μας ενδιαφέρει, επίσης, ποιους αντιπάλους θα μας φέρει η κλήρωση στη φάση που είμαστε τώρα. Οποιον και να βρούμε στο δρόμο μας, την ίδια προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλλουμε για να φτάσουμε σε επιτυχίες".

Όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση, κράτησε χαμηλά τους τόνους: " Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάει η ομάδα. Το αν είμαι εγώ υπεύθυνος γι΄ αυτό ή κάποιος άλλος δεν έχει σημασία. Φροντίζω απλά να κάνω τη δουλειά μου σωστά".

Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα
Στο μεταξύ, ο Αντρέα Ματσόν, με αφορμή το Αll Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος στην Λαμία, αποφάσισε να δώσει μεγάλο ρεπό στους παίκτες, που το τελευταίο διάστημα, είναι αρκετά κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς. Η επιστροφή στις προπονήσεις, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Σκέιλς αντί Σκεπάνοβιτς

Στη γιορτή του μπάσκετ, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Λαμία, αποφασίστηκε να συμμετάσχει, ο Άλεξ Σκέιλς, στη θέση του Βλάντο Σκεπάνοβιτς. Ο Αμερικανός, παρότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, λόγω του τραυματισμού του, θα πάρει τη θέση του Σέρβου, ο οποίος αδυνατεί να αγωνιστεί.

Ενδεχόμενο ενίσχυσης

Μετά την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 άνοιξε η όρεξη των ανθρώπων του Άρη για ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας. Μπορεί ο Κέβιν Φλέτσερ ούτε χθες με την Μπαρτσελόνα όπως και με την Μπενετόν Τρεβίζο να συμπεριλήφθηκε από τον Αντρέα Ματσόν στην αποστολή ωστόσο δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του δεδομένου ότι ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο έχει από την μια τριετές συμβόλαιο και από την άλλη χαίρει της εκτίμησης του Ιταλού τεχνικού. Παρόλα αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι στον Άρη δεν φροντίζουν καθημερινά να εξετάζουν την αγορά για ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας παρά μόνο στην Ευρωλίγκα.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ