ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Δεν χαλαρώνουμε"

Μάσεϊ: "Δεν χαλαρώνουμε"
Μάσεϊ

Να μην χαλαρώσει ο Άρης ζήτησε ο Τζερεμάια Μάσεϊ μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της Νάπολι

Το σύνολο του Αντρέα Ματσόν αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Κυψέλης τον Πανελλήνιο και στόχος του είναι να δραπετεύσει με το διπλό ώστε με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Ασφαλώς το έργο των παικτών του Άρη μόνο εύκολο δεν θα είναι και για αυτό από σήμερα το απόγευμα άρχισε η μίνι προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την πρώτη από τις δύο προπονήσεις. Πέραν του Τερέλ Καστλ που αναρρώνει μετά την πρόσφατη εγχείρηση που έκανε λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας βρίσκονται στη διάθεση του Αντρέα Ματσόν. Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο στις 17:30 για την Αθήνα, αφού προηγουμένως κάνει μια τελευταία προπόνηση το πρωί στο Αλεξάνδρειο.

Όσον αφορά τον ψυχολογικό παράγοντα, η νίκη επί της Νάπολι ήταν λογικό να ανεβάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα το ηθικό των παικτών της ομάδας, αφού ξεκίνησαν με το "δεξί" τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2007. Μέχρι εκεί όμως, αφού όπως τονίζει με νόημα ο Τζέρεμι Μάσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr: " Σίγουρα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά αυτό δεν μας επιτρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε. Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο και πρέπει να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Επιδιώκουμε να τερματίσουμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα βάζοντας στόχο την τρίτη θέση και δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι έως ότου τα καταφέρουμε".

Ο Αμερικανός φόργουορντ που ήταν και χθες χάρμα οφθαλμών. Σε 38’ συμμετοχής σημείωσε 22 πόντους (9/12 δίποντα, 4/7 βολές), 12 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τέσσερα κλεψίματα σπάζοντας το σύστημα αξιολόγησης (38). Ωστόσο για τον Τζέρι (όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του) όλα αυτά όμως δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, αφού όπως και ο ίδιος εξηγεί: " Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δίνω απλά τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Δεν συνηθίζω να κοιτάω τα στατιστικά μου", τονίζει ενώ για την χθεσινή επιτυχία κόντρα στη Νάπολι παρατηρεί: " Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Παίξαμε σκληρά γιατί ξέραμε ότι η Νάπολι είναι καλή ομάδα και θα προσπαθούσε πολύ για να μας κερδίσει. Απλά εμείς παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι πήραμε εύκολα τη νίκη".

Προβλέψεις για το μέλλον του Άρη στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να αποσπάσει κανείς από τον ταλαντούχο παίκτη. Προτιμάει όπως και όλοι οι συμπαίκτες του να μιλάνε πάντα στο γήπεδο. Δεν διστάζει όμως να δώσει μια υπόσχεση στους φιλάθλους του Άρη, αλλά και στους αντιπάλους της ομάδας: " Θέλουμε τη νίκη κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ ανεξαρτήτως ονόματος αντιπάλου. Αυτό κάναμε τόσο καιρό και το ίδιο θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Αυτή είναι η μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω. Το παν επίσης είναι να βλέπεις τον κάθε αγώνα ξεχωριστά".

Βλέποντας κανείς τον Τζέρεμι Μάσεϊ εντός αγωνιστικού χώρου είναι πολύ εύκολο να διακρίνει το πάθος του για τη νίκη. Τι είναι αυτό όμως που τον εμπνέει στο να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις; «Οι φίλαθλοι μας παίζουν μεγάλο ρόλο», απαντά και συμπληρώνει: " Είναι εκπληκτικοί. Με διακατέχει ένα υπέροχο συναίσθημα κάθε φορά που βλέπω το γήπεδο γεμάτο και είναι αλήθεια ότι κοντά τους παίζουμε καλύτερα. Με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να μας υποστηρίζουν και στους αγώνες του ελληνικού Πρωταθλήματος, γιατί μας περιμένουν σημαντικές αναμετρήσεις και τους χρειαζόμαστε".

Στο μυαλό του δυναμικού φόργουορντ υπάρχει πλέον μόνο ο επόμενος αγώνας με τον Πανελλήνιο για τον οποίο υπογραμμίζει: " Ξέρουμε καλά ότι αυτός ο αγώνας θα είναι «πόλεμος». Πέρσι η ομάδα είχε παίξει εναντίον του Πανελληνίου στα πλέι οφ και είχε προκριθεί σε βάρος του. Θα έχουν λοιπόν οι αντίπαλοι μας έναν επιπλέον λόγο να παίξουν σκληρά και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί".

Μεγάλο ευχαριστώ για το δεύτερο συνεχόμενο sold out
Η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που γέμισαν ασφυχτικά χθες το βράδυ το Αλεξάνδρειο με αυτή να αναφέρει: " Η Διοίκηση του Άρη Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γεμίσατε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Νάπολι, καθώς επίσης και όλους εσάς που επιχειρήσατε αλλά δεν μπορέσατε να εξασφαλίσετε μια θέση στο γήπεδο".

" Για μια ακόμη φορά με την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, αλλά και την άψογη συμπεριφορά σας κάνατε όλη την μπασκετική Ευρώπη να μιλάει με θαυμασμό για τον Άρη, ενώ εγκωμιαστικά ήταν επίσης τα σχόλια των ανθρώπων της ULEB μετά τη λήξη του αγώνα".

" Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να υποστηρίξετε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τη Μπενετόν Τρεβίζο (18/01) και τη Μπαρτσελόνα (31/01) εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια και στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Η ομάδα σας χρειάζεται και με την πολύτιμη βοήθεια σας, ο δρόμος προς τις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα είναι εφικτός"!.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ