EUROLEAGUE

Μάσεϊ: "Δεν επηρεαστήκαμε"

Μάσεϊ: "Δεν επηρεαστήκαμε"
Τέρι

Στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του Άρη στη νίκη επί της Φενέρ, στο Αμντί Ιπεκτσί, στάθηκε ο ΤΖερεμάια Μάσεϊ

" Παίξαμε με καρδιά κι έτσι θέλουμε να αγωνιζόμαστε και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ και τα καταφέραμε. Μπορεί να μην έβαλα τις βολές στο τέλος, αλλά το σημαντικότερο απ' όλα είναι η νίκη. Παλέψαμε πολύ σκληρά κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φύγουμε νικητές Το περιβάλλουν ήταν εχθρικό, αλλά εμείς δεν το αφήσαμε να μας επηρεάσει".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε ότι ακόμα υπάρχουν κάποιες ελπίδες πρόκρισης: " Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε άσχημα στα πρώτα παιχνίδια, ωστόσο με τη νίκη μας αυτή διατηρούμε ακόμα ελπίδες πρόκρισης και δεν είναι σίγουρο ότι έχουμε αποκλειστεί. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι".

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη, ο Βλάντιμιρ Μπόισα: " Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και καταφέραμε να έχουμε εμείς το προβάδισμα καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μπορεί να θεωρείται από πολλούς μεταξύ των ομάδων που θα προκριθούν στην επόμενη φάση, ωστόσο εμείς δεν σκεφτόμασταν αυτό, όταν ήρθαμε εδώ".

"Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι ότι προκύψει

".

Συγκρίνοντας αυτό το παιχνίδι με εκείνο του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη, ο Γεωργιανοσλοβένος φόργουορντ, τόνισε: " Στον πρώτο αγώνα ήμασταν νευρικοί. Σίγουρα, η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική την Τετάρτη, όμως, πιστεύω ότι αυτή μας βοήθησε αρκετά, για να δώσουμε το κάτι παραπάνω".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του πρώτου ματς: " Δεν κοιτάξαμε την διαφορά, αφού σημασία είχε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν τύχαινε να την καλύψουμε, θα το κάναμε, αλλά σημασία είχε να μείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση της πρόκρισης".

Τσαλδάρης: " Δείξαμε χαρακτήρα"
Εκτελεστικά δεν ήταν στην καλύτερή του βραδιά, αλλά με τις ασίστ του, τροφοδότησε αρκετές φορές τον Μάσεϊ, ώστε να σκοράρει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσαλδάρη, που μίλησε για την εκπληκτική άμυνα του Άρη.

" Κρατάμε πλέον την τύχη στα χέρια μας κι αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί στα προηγούμενα παιχνίδια, θα μπορούσε να ήταν ίσως και νίκη-πρόκρισης η συγκεκριμένη. Τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν μία σημαντική νίκη, μπορεί τελικά να μην είναι αρκετή, για να μας δώσει την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση".

"Πάντα θέλεις να παίζεις σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, όλοι οι παίκτες το θέλουν αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν μεν εχθρική, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα και το γεγονός ότι καταφέραμε να κρατήσουμε την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στους 59 πόντους, δείχνει κάτι

".

Για το θετικό σερί νικών της ελληνικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε: " Θέλαμε να συνεχίσουμε την θετική μας παράδοση στην Τουρκία. Μια τέτοια νίκη πάντα σε βοηθάει να φτιάχνεις κάτι κι αυτό λέγεται εμπειρία, γιατί μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου".

Τέλος, ο Ρεϊσόν Τέρι, μίλησε για την εχθρική ατμόσφαιρα στο Αμντί Ιπεκτσί: " Πρώτη φορά, όσα χρόνια παίζω στην Ευρώπη, συνάντησα μία τόσο εχθρική ατμόσφαιρα. Ήταν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, όταν κερδίζεις σε τέτοιο γήπεδο".

Η συνταγή της νίκης για τον Αμερικανό, ήταν η καλή άμυνα: " Παίξαμε πολύ καλή άμυνα πάνω στον Σόλομον στην τελευταία επίθεση. Δώσαμε τα πάντα, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και θα παλέψουμε όσο γίνεται για το καλύτερο, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

Eρωτηθείς για την δική του απόδοση, προσέθεσε: " Ξέρω τις δυνατότητές μου, αλλά είναι καλύτερα με βάση τον σχεδιασμό της ομάδας, να παίζουν στον επιθετικό τομέα ο Μάσεϊ ή ο Ράιτ, ενώ εμείς να είμαστε δεύτερη επιλογή και να βοηθάμε κυρίως στην άμυνα".

Το πρώτο χαμόγελο για τον Άρη


























TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ