ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Δεν παίζω μόνος"

Μάσεϊ: "Δεν παίζω μόνος"
Μάσεϊ

Παρά τον τίτλο του MVP της όγδοης αγωνιστικής που κατέκτησε, ο Τζέρεμι Μάσεϊ, παραμένει προσγειωμένος

" Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα οπότε η νίκη είναι μεγάλη", παραδέχτηκε ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη που δεν έδειχνε να ξεχνά την ήττα της Πέμπτης στο Τρεβίζο από την Μπενετόν για την Ευρωλίγκα: "Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι. Στο Τρεβίζο παίξαμε καλή άμυνα όχι όμως και επίθεση. Τώρα είχαμε λύσεις στην επίθεση και μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα ως το τέλος".

Όσο για τον ίδιο είπε: " Δεν παίζω μόνος μου, έχουμε καλό τεχνικό τιμ, καλούς παίκτες που συνθέτουν μία πολύ δυνατή ομάδα", ενώ τέλος αναφερόμενος στη συνέχεια και στο παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη με την Ζαλγκίρις Κάουνας είπε: " Τώρα κοιτάμε την Ζαλγκίρις, ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο μας που πιστεύω ότι θα είναι γεμάτο".

Τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις
Η ΚΑΕ Άρης με αφορμή τα εισιτήρια του παιχνιδιού της Πέμπτης με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Αλεξάνδρειο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: " Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι άρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της προσεχούς Πέμπτης (30/11) κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την έκτη αγωνιστική της Euroleague. Ενημερώνουμε ότι η ώρα έναρξης του συγκεκριμένο αγώνα θα γίνει στις 20:45.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη, και οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το αήττητο του "Αυτοκράτορα" στο Αλεξάνδρειο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης που ήδη παρατηρείται για τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν έγκαιρα την θέση τους για το μεγάλο ραντεβού της Πέμπτης".

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους)
Θύρες 7- 8-9-10: 20 ευρώ.

Υπάρχει επίσης και παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ