ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Είχα επιπλέον κίνητρο"

Μάσεϊ: "Είχα επιπλέον κίνητρο"
Μάσεϊ

Να μην υποτιμηθεί το Μαρούσι, ζήτησε ο Μάσεϊ που μίλησε για το κίνητρο που είχε εναντίον του ΠΑΟΚ

Ο παόυερ φόργουορντ του Άρη ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο PAOK Sports Arena, κάνοντας για μια ακόμη φορά πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ.
Με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, τρία κλεψίματα, ένα κόψιμο και μια ασίστ ήταν ο κινητήριος άξονας στην κίτρινη "μηχανή" που δεν σταμάτησε ούτε στα εμπόδια τα οποία συνάντησε στην Πυλαία.

Η εμφάνιση του Μάσεϊ απέναντι στον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε το καλύτερο μήνυμα ενόψει των πλέι οφ αλλά και το κερασάκι στην τούρτα σε μία πολύ καλή για τον ίδιο κανονική περίοδο με την φανέλα του Άρη, στην οποία ήταν δεύτερος σκόρερ και ριμπάουντερ.

Ο Μάσεϊ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε τόσο στη νίκη επί του ΠΑΟΚ όσο και στην συνέχεια της φετινής χρονιάς για τον Άρη. Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να πετύχει τον βασικό στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τζερεμάϊα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποδείξατε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο λόγος σας είναι συμβόλαιο. Υποσχεθήκατε τέσσερις νίκες στους τέσσερις αγώνες που είχαν απομείνει πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και το πράξατε στο ακέραιο. Παίζοντας μάλιστα στον τελευταίο αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε πολύ τη νίκη και σε ένα διόλου φιλικό περιβάλλον!

" Ήταν όντως δύσκολο να κερδίζεις σε ένα περιβάλλον σαν αυτό που συναντήσαμε. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν σκληρά, το γήπεδο ήταν γεμάτο μόνο από τους δικούς τους φιλάθλους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας κερδίσουν και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα καταφέραμε".

Η κατάσταση που επικρατούσε στην κερκίδα σας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσετε στη νίκη;

" Πάντα όταν παίζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον σε βοηθάει να παίξεις καλύτερα. Ακόμη και όταν πρόκειται για φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας. Το κοινό τους μας βοήθησε λίγο, διότι μπήκαμε στο παρκέ έχοντας το κίνητρο να κερδίσουμε, επειδή ξέραμε ότι και στον ΠΑΟΚ είχαν το ίδιο κίνητρο. Το περιβάλλον αυτό λοιπόν που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να παίξουμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Αποδείξατε ωστόσο ότι ο φετινός Άρης είναι φτιαγμένος από τέτοιο μέταλλο που μπορεί να παίρνει νίκες ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες

" Κάθε παίκτης στην ομάδα μας είναι συνηθισμένος και μπορεί να παίξει κάτω από τέτοιες συνθήκες. Παρά το γεγονός ότι μας πετούσαν αντικείμενα από την κερκίδα, εντούτοις ήταν μια καλή κατάσταση στην οποία πήραμε μέρος. Θέλαμε πολύ τη νίκη πάνω από όλα για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δουλεύουμε σκληρά σε όλη την διάρκεια της σεζόν και θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να μπούμε με τον ιδανικότερο τρόπο στη "μάχη" των πλέι οφ".

"Ασφαλώς όμως και παίξαμε για τους φιλάθλους μας. Ξέραμε πόσο πολύ θέλανε τη νίκη και με ικανοποιεί το γεγονός ότι τους δώσαμε χαρά αποδεικνύοντας μέσα και από τον χθεσινό αγώνα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην πόλη. Οι βασιλιάδες στην Θεσσαλονίκη! Πάνω από όλα παίξαμε όμως για την υπερηφάνεια μας, αλλά και την ιστορία του Άρη

".

Σε επηρέασε το γεγονός ότι δύο μόλις μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητο σου;

" Ήταν κάτι που μου έδωσε απλά ένα επιπλέον κίνητρο. Όταν κάποιος προσπαθεί να σε βλάψει και να καταστρέψει κάτι που ανήκει στην ιδιοκτησία σου, τότε επόμενο είναι να το πάρεις προσωπικά. Δεν ξέρω ποιοι το κάνανε και γιατί, αλλά το γεγονός αυτό άλλαξε την ψυχολογία μου και το χρησιμοποίησα προς όφελος μου παίζοντας ακόμη καλύτερα".

Συμφωνείς ότι ο αγώνας αυτός ήταν μια καλή πρόβα πριν την έναρξη των πλέι οφ;

" Ναι, ήταν ένας μεγάλος αγώνας και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη η οποία ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ τώρα που θα μπούμε στα πλέι οφ και θα αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι, το οποίο είναι μια επικίνδυνη ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ την δεδομένη χρονική στιγμή. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά απέναντι τους και να μην τους υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση".

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης;

" Οι στόχοι μας τόσο πέρυσι, όσο και φέτος είναι υψηλοί. Το θέμα όμως είναι να αποδείξουμε τι αξίζουμε μέσα στο παρκέ και όχι να αναλωνόμαστε στο να λέμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε ".

Είσαι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Πως αισθάνεσαι όταν εισπράττεις όλη αυτήν την αγάπη από τον κόσμο του Άρη;

" Νιώθω ωραία και το απολαμβάνω! Κάθε φορά μου λένε διάφορα πράγματα. Μας υποστηρίζουν πολύ όχι μόνο εμένα, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά από την ομάδα και είναι κοντά μας συνέχεια. Ειδικά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ περιμένω από τους φιλάθλους μας να δείξουν πόσο πολύ εκτιμούν αυτά που κάνουμε για την ομάδα. Όλοι εξάλλου στην Ευρώπη ξέρουν για τους φιλάθλους του Άρη και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ".

Τι θα πρέπει να περιμένουν από τον Τζερεμάϊα Μάσεϊ, τόσο οι φίλοι, όσο και οι εχθροί του;" Αυτό που έχω να πω είναι ότι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει μερικές νίκες ακόμη. Μετά από αυτό όμως δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο"!.

Ποια είναι η ευχή που θα ήθελες να στείλεις ενόψει των εορτών του Πάσχα;

" Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα! Ελπίζω να περάσουν καλά τις μέρες που θα έχουν κενό από τις δουλειές τους και θα κάνουν τις διακοπές τους, αλλά και να απολαύσουν τα πλέι οφ μαζί μας"!.






































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ