ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Έξτρα κίνητρο"

Μάσεϊ: "Έξτρα κίνητρο"
Μάσεϊ

Ο Μάσεϊ τόνισε πως ο Απόλλων Πατρών παραμένει επικίνδυνος και δεν πρέπει να χαλαρώσει ο Άρης

Ο στόχος του Άρη δεν μπορεί παρά να είναι ο εξής ένας. Η νίκη που θα του δώσει την δυνατότητα να τερματίσει στην 2η θέση της κανονικής περιόδου και παράλληλα θα του παρέχει το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι και την ημιτελική φάση των πλέι οφ.
« Ο Απόλλωνας είναι μια καλή ομάδα και δεν μας εφησυχάζει το ότι υποβιβάστηκε στην Α2. Ίσως μάλιστα αυτό να τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους γιατί θα θέλουν στην τελευταία αγωνιστική που τους απέμεινε να αποδείξουν κάτι στον κόσμο. Γι’ αυτό λοιπόν, θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση σε άμυνα κα επίθεση, χωρίς να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο», τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, ο Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ποιο ήταν όμως το σχόλιο του Αμερικανού για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο; «Το γεγονός αυτό αποτελεί για μας ένα ακόμη κίνητρο, προκειμένου να παίξουμε σκληρά για τη νίκη», και πρόσθεσε: « Εδώ που φτάσαμε θέλουμε την δεύτερη θέση που θα μας παρέχει το αβαντάζ της έδρας στα πλέι οφ. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει περίφημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσε κάτι. Το αντίθετο μάλιστα. Έρχονται σε λίγο τα πλέι οφ και εκεί θα κριθούν όλα. Πριν από αυτό όμως μας απέμεινε ένας ακόμη αγώνας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Τέλος για την διακοπή που θα ακολουθήσει μετά το αυριανό παιχνίδι και μέχρι το πρώτο για τα πλέι οφ ο Μάσεϊ σχολίασε: « Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε κάποιοι παίκτες της ομάδας να αποθεραπευθούν πλήρως από ορισμένους μικρό τραυματισμούς. Η δεύτερη διακοπή έρχεται κατά τη γνώμη μου στο κατάλληλο χρονικό σημείο, γιατί θα έχουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε, ώστε όλοι μας να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα πλέι οφ».

Σημαντική βελτίωση για Σκέϊλς – Φλέτσερ

Σε νέα μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν σήμερα ο Άλεξ Σκέιλς και ο Κέβιν Φλέτσερ. Τα νέα των εργαστηριακών εξετάσεων ήταν ευχάριστα και για τους δύο καλαθοσφαιριστές της ομάδας, αφού η κατάσταση της υγείας τους έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Όσον αφορά τον Σκέιλς (θλάση στον αριστερό προσαγωγό) την Τετάρτη πιθανότατα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ο Φλέτσερ (κάκωση στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού) θα χρειαστεί να μείνει μια ακόμη εβδομάδα εκτός δράσης, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ