ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Η ζωή συνεχίζεται"

Μάσεϊ: "Η ζωή συνεχίζεται"
Μάσεϊ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στον Άρη, άφησε ο Μάσεϊ που μίλησε για τον αποκλεισμό από το Μαρούσι

Ταού και Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο την στιγμή αυτή με τις Βαλένθια, Ρόμα, Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και Ντιναμό Μόσχας να παρακολουθούν την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ που έχει στην κατοχή του σκοπιανό διαβατήριο. Ουσιαστικά το μόνο που φαίνεται να απομένει την στιγμή αυτή είναι να φανεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάσεϊ με τον ίδιο πάντως να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στον Άρη.

Πως προκύπτει αυτό; Πλέον και από την δήλωση του Αμερικανού φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport. Ο Μάσεϊ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για του χρόνου, είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι κλειστό διετές έναντι 620.000 δολαρίων για την δεύτερη χρονιά, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο πως θα παραμείνει κάτοικος Αλεξανδρείου.

Το τι θα γίνει λοιπόν με τον Μάσεϊ και το μέλλον του στον Άρη θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Όσο για την συνέντευξη που παραχώρησε, ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρεί ότι αυτός και οι συμπαίκτες πλήρωσαν τις συνέπειες των πράξεων τους σε όλη την διάρκεια των αγώνων με το Μαρούσι και πιστεύει ότι ο Άρης θα είναι πάντα Άρης, μία σπουδαία ομάδα με εκπληκτικούς φιλάθλους σε οποιαδήποτε διοργάνωση και να αγωνίζεται.

Τζέρι αλήθεια πως είσαι μετά τον αποκλεισμό;

" Είναι δύσκολο να μπορέσω να ξεπεράσω εύκολα αυτή την βαριά, δύσκολη ήττα. Τελείωσε η σεζόν πρόωρα. Αλλά η ζωή συνεχίζεται, είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το κάνουμε".

Τι έφταιξε τελικά και ο Άρης δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των πλέι οφ;

" Δεν πιάσαμε την απόδοση που έπρεπε για να κερδίσουμε, δεν παίξαμε καλά. Φτάσαμε να παίζουμε όλη την σεζόν μας σε έναν αγώνα και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Ήταν θέμα πίεση, έλλειψης συγκέντρωσης;

" Δεν νομίζω ότι λυγίσαμε από την πίεση. Απλά δεν παίξαμε εμείς όπως έπρεπε. Αντίθετα το Μαρούσι έπιασε εκπληκτική απόδοση, κυρίως ο Μιλισάβλιεβιτς που έκανε καταπληκτικά παιχνίδια στην σειρά των πλέι οφ, δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Αποτέλεσμα αυτού να πληρώνουμε τις επιπτώσεις των πράξεων μας, της απόδοσης μας".

Όταν ξεκίνησε η χρονιά, φανταζόσουν τέτοιο φινάλε;

" Σίγουρα όχι, ήταν το χειρότερο σενάριο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Αυτό μας στεναχωρεί γιατί είχαμε καλή ομάδα, καλύτερη από το Μαρούσι. Αλλά αυτό δεν μετράει τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάζουμε την κατάσταση και την ιστορία".

Πολλοί είπαν ότι η κίνηση σου στο τέλος του αγώνα με το Μαρούσι προς τους φιλάθλους ήταν ένας αποχαιρετισμός...

" Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος του αγώνα, λόγω του άσχημου αποτελέσματα και με αυτό τον τρόπο ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους. Γιατί ήταν δίπλα μας και στις ήττες, κυρίως σε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Μας συμπαραστάθηκαν και έτσι ήθελα να τους εκφράσω την εκτίμηση μου στην δική τους προσπάθεια, την δική τους στήριξη. Κι αυτοί είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την ήττα, όπως κι εμείς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το διορθώσουμε. Απλά μου βγήκε έτσι, εκείνη την στιγμή".

Ήταν το αντίο σου;

" Όχι δεν είπα αντίο στον κόσμο. Απλά ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω, να δείξω την εκτίμηση μου, την αγάπη μου".

Με το χέρι στην καρδιά, θες να μείνεις; Γιατί πολλά ακούγονται για πιθανή μου μετακίνηση προς άλλη ομάδα...

" Θα δούμε, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Το μέλλον θα δείξει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω, το θέλω. Όμως είναι κάτι που θα κριθεί στο μέλλον".

Δεν έχεις πρόβλημα να αγωνιστείς με τον Άρη στο ULEB Cup και όχι στην Ευρωλίγκα...

" Κοίτα, ένα έχω να πω. Ο Άρης θα είναι πάντα Άρης. Μία σπουδαίο ομάδα με εκπληκτικούς φιλάθλους και λαμπρή ιστορία. Όπου και να παίζει, σε όποια διοργάνωση και να συμμετέχει, πάντα θα είναι ο Άρης μία μεγάλη ομάδα. Αυτό μετράει".



































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ