ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Μόνο ο Απόλλωνας"

Μάσεϊ: "Μόνο ο Απόλλωνας"
Μάσεϊ

Ο Άρης άφησε πίσω την ήττα από την Ορτέζ και πλέον σκέφτεται μόνο τον Απόλλωνα Πατρών

Παίκτες και τεχνικό τιμ του Άρη παρακολούθησαν σήμερα το πρωί στο βίντεο για αρκετή ώρα στιγμιότυπα από τον αγώνα της Τετάρτης στο Πο με την Ορτέζ ενώ μετά μπήκαν στο παρκέ για προπόνηση, την μοναδική, για το αυριανό παιχνίδι στις 17:00 στο Αλεξάνδρειο με τον Απόλλωνα Πατρών για το πρωτάθλημα.
Το παρών έδωσαν όλοι συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Γιαννούλη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση στο Πο πλην βεβαίως του Τερέλ Καστλ που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Αλεξάνδρειο όπου και τον εξέτασε το ιατρικό τιμ της ομάδας. Η διάγνωση έδειξε ότι η μετεγχειρητική πορεία του αρχηγού του Άρη είναι άριστη και από αύριο θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα που θα εντείνεται καθημερινά, με την προοπτική την προσεχή Πέμπτη να βρίσκεται στη διάθεση του Αντρέα Ματσόν για τον αγώνα με την Μπενετόν Τρεβίζο.

Ασφαλώς το μυαλό όλων στις τάξεις του Άρη βρίσκεται στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών, αύριο το μεσημέρι θα γίνει μελέτη των Πατρινών στο βίντεο με προβολή στιγμιότυπων από τους τελευταίους αγώνες τους, ενώ ο Τζέρεμι Μάσεϊ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr, τόνισε:

«Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Προετοιμαζόμαστε για μια ακόμη σκληρή αναμέτρηση, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλούς παίκτες και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».

Ο δυναμικός φόργουορντ θα έρθει αύριο αντιμέτωπος με έναν πρώην συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Κρις Γκάρνερ με τον οποίο υπήρξαν πέρσι συμπαίκτες στον Γυμναστικό και είχαν αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο που είχε κρατήσει την ομάδα του κάμπου στην Α1. Οι δύο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, μια και ο Γκάρνερ πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα, γεγονός που ο Μάσεϊ δεν άφησε ασχολίαστο τονίζοντας: « Είμαι βέβαιος ότι με την παρουσία του θα κάνει τον Απόλλωνα ακόμα καλύτερο ως ομάδα, μια και πρόκειται για έναν καλό παίκτη. Και εμείς όμως είμαστε καλή ομάδα και θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε», σημείωσε ο 24χρονος Αμερικανός και υπογράμμισε:

« Το Ελληνικό Πρωτάθλημα έχει για μας την ίδια αξία όπως και η Ευρωλίγκα. Θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλους στην δεύτερη θέση και μέσω του Πρωταθλήματος να κερδίσουμε ξανά την έξοδο μας στην Ευρωλίγκα και τη νέα χρονιά. Δεν μας αρέσει ωστόσο να προτρέχουμε, ούτε κοιτάμε μακριά. Αυτήν την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και μετά το επόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπενετόν».

Επίσης, σήμερα στις 21:30 οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Τζεβελέκης και αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Άρη θα παραστούν στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του SUPER 3 στα γραφεία του συνδέσμου.

Όσον αφορά την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Άρη, αυτή θα γίνει την Κυριακή και ώρα 14:30 σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

3ος ο Ουίλκινσον

Μπορεί στον αγώνα με την Ορτέζ στο Πο οι παίκτες του Άρη να μην παρουσίασαν στο παρκέ το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο ο Μαίκ Ουίλκισνον με τους 17 πόντους που σημείωσε και τα οκτώ ριμπάουντ που μάζεψε κατάφερε να συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης που εφαρμόζει η ULEB για τους αγώνες της Ευρωλίγκα. Αυτή ήταν η τρίτη καλύτερη επίδοση για την προηγούμενη αγωνιστική του θεσμού, ενώ MVP ανακηρύχθηκε ο Τανόκα Μπέαρντ της Ζαλγκίρις με 31 βαθμούς και δεύτερος ο Σίμας Γιασάϊτις της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 29.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ