ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Στο μυαλό μας ο ΠΑΟΚ"

Μάσεϊ: "Στο μυαλό μας ο ΠΑΟΚ"
Σεραπίνας

Με το μυαλό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι οι παίκτες του Άρη που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη

" Πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με έχουν ενεημερώσει για τη σημασία του και θα κοιτάξουμε στις δύο μέρες που έχουμε μπροστά μας, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται".

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, είπε: " Στη Βαρεκλώνη παίξαμε καλά αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί χάσαμε και απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας, που ήρθαν μέχρι εκεί. Δείξαμε όμως ότι έχουμε μία καλή ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Από την πλευρά του, ο Σεραπίνας, τόνισε: " Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και παλέψαμε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στους 16, πλέον όμως υπάρχει το παιχίδι με τον ΠΑΟΚ κι εκεί είναι στραμένη όλη μας η προσοχή".

Έξτρα φυσούνα
Προς αποφυγή επεισοδίων, στο ΠΑΟΚ Sports Arena, ενόψει του παιχνιδιού, ΠΑΟΚ-Άρης, θα τοποθετηθεί μία έξτρα-φυσούνα στην είσοδο των αποδυτηρίων, μήκους 8 μέτρων.

Αυτή μεταφέρθηκε από το Αλεξάνδρειο και θα επιστραφεί μετά το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες των "κιτρίων", θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, από την ίδια πόρτα με αυτή των παικτών του ΠΑΟΚ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ