ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Την θέλαμε"

Μάσεϊ: "Την θέλαμε"
Μάσεϊ

Για τη μεγάλη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, αλλά και τη δυνατότητα επικράτησης εναντίον της ΤΣΣΚΑ μίλησε ο Τζ. Μάσεϊ

" Παίξαμε από την αρχή πολύ δυνατά, καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι, ήμασταν αποφασισμένοι. Παίξαμε καλή άμυνα αλλά βρήκαμε και ρυθμό στην επίθεση προκειμένου να μπορέσουμε να κερδίσουμε", είπε ο Αμερικανός στο Αθλητικό Metropolis.

Για την σημασία της νίκης επί της Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ είπε: " Ήταν πολύ σημαντική νίκη, ήταν η πρώτη εκτός έδρας και την θέλαμε για να μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ξέραμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μία δύσκολη ομάδα, ήμασταν καλά διαβασμένοι απέναντι στους Καμπάλα και Τουρκσάν, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Εγώ και ο Μάικ Ουίλκινσον ήμασταν... ζεστοί και μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε καλά".

Για το γεγονός ότι κάθε παιχνίδι φροντίζει να το απολαμβάνει τόνισε: " Παίζω μπάσκετ για να το διασκεδάζω, διαφορετικά δεν είναι το ίδιο. Φροντίζω να απολαμβάνω το παιχνίδι όπως και να παίζω. Όλοι μας προσπαθούμε να διασκεδάσουμε στην διάρκεια του αγώνα, προσπαθούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις, έχουμε... βρεθεί καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για την δύσκολη εβδομάδα που ολοκληρώθηκε με την χθεσινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ κι αφού είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena δήλωσε: " Η εβδομάδα που είχαμε ήταν πολύ δύσκολη ξεκίνησε από την Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, ακολούθησε ο ΠΑΟΚ που είχε τον έλεγχο του ρυθμού και πήρε την νίκη αλλά στην Κωνσταντινούπολη ξέραμε ότι εμείς έπρεπε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα για να πάρουμε την νίκη".

" Δουλεύουμε συνέχεια, δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να μας ρίξει την ψυχολογία. Κοντρολάραμε και την κούραση που είχαμε, θέλαμε να μπούμε δυνατά και να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Από την προετοιμασία κάναμε σκληρή δουλειά, ξέραμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο και το έχουμε αποδείξει. Νιώθω καλά μέσα στην ομάδα όσο και οι υπόλοιποι, αυτό μας βοηθάει".

Όσο για τον στόχο του Άρη στην φετινή χρονιά ο Μάσεϊ είπε: " Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε μία θέση για να αγωνιστούμε και την επόμενη περίοδο στην Ευρωλίγκα", ενώ για την ατμόσφαιρα χθες στο Αμπντί Ιπκετσί είπε: "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε δεν ήταν αυτή που μας περιέγραφαν, δεν ήταν τόσο... καυτή όσο έλεγαν. Εμείς μπήκαμε μέσα και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η αντιμετώπιση της τουρκικής ομάδος ήταν αυτή που περιμέναμε".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη τέλος μίλησε και για τον επόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ είπε: " Ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ θα είναι εξαιρετικά δύσκολος, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολλά".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ