ΑΡΗΣ

Ματ Σούμποτιτς με Μπάβτσιτς

Ματ Σούμποτιτς με Μπάβτσιτς
INTIME SPORTS

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Λευτέρη Σούμποτιτς στην διαφαινόμενη ενίσχυση του ρόστερ του Άρη με την απόκτηση του Έντιν Μπάβτσιτς.

Ο 27χρονος Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα βρίσκεται μεθαύριο Πέμπτη (17/03) στην Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε θα κάνει το ντεμπούτο του μία μέρα μετά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αφού κάνει μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στο Αλεξάνδρειο.

Την στιγμή αυτή πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπάβτσιτς δεν έχει ακόμη λύσει το συμβόλαιό του με την ουκρανική Χιμίκ με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε σήμερα στην νίκη της επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Ντόνετσκ με 70-64.

Ο Βόσνιος ήταν μάλιστα από τους διακριθέντες της ομάδας του με 11 πόντους (2/3β., 3/7δπ., 1/4τρ.), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34΄ συμμετοχής.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τις επόμενες ώρες σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Μπάβτσιτς θα λύσει το συμβόλαιο ώστε να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη και να τεθεί στην διάθεση του Σούμποτιτς.

Κι όσο τέλος για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μοναδικός απών ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος λόγω γρίπης.

Αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Τζον Τόμας με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ή θα συνεχίσει να παραμένει στο ρόστερ του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ