ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ματέο για πιθανή ενίσχυση στη Ρεάλ: "Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα έρθει κάποιος"

EUROLEAGUE 2024-2025 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ
EUROLEAGUE 2024-2025 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο εν όψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague (24/10, 21:45).

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague και ο Τσους Ματέο μίλησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (24/10, 21:45).

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τον Ερυθρό Αστέρα, την εικόνα της ομάδας του, την κατάσταση του Τζάναν Μούσα, αλλά και το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ερυθρό Αστέρα:"Έχουν πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν εξεπλάγην από το ξεκίνημά τους λόγω της ποιότητας των παικτών τους και λόγω του γεγονότος ότι είναι μία physical ομάδα, η οποία αμύνεται πολύ καλά και σκοράρει. Τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Δεν σκέφτομαι για ο αν μπορούμε να κερδίσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά. Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Πέρυσι είχαμε 19 νίκες στη σειρά. Έχουμε νικήσει τον Παναθηναϊκό και τη Ζιρόνα και αυτό είναι. Σε αποσυντονίζει αυτό που έχεις ήδη και αυτό που είναι να έρθει. Πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε".

Για τον Μούσα: "Γύρισε τον αστράγαλό του. Δεν προπονήθηκε χθες, αλλά προπονήθηκε σήμερα και είναι μια χαρά".

Για τους τραυματισμούς και την έλειψη παικτών: "Οι δύο τραυματισμοί που έχουμε είναι διαφορετικοί και θα δούμε πότε θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Γκαρούμπα μπορεί να προπονηθεί ξανά. Δεν βιαζόμαστε και θέλουμε να αναρρώσει εντελώς. Του Φελίζ είναι μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα και να τον έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται".

Για πιθανή ενίσχυση: "Δεν είπα ότι το ρόστερ ήταν μικρό, αλλά ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για μία συγκεκριμένη στιγμή και ότι είναι βολικό να ενισχυθούμε. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ απαιτητικός. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σκεφτώ τι έχω και δεν μπορώ να προβλέψω αν θα έρθει κάποιος. Μπορούμε να είμαστε τέλεια αύριο και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ