ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ματέο: "Ο Παναθηναϊκός είναι αντίπαλος υψηλής κλάσης, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά"

Ματέο: "Ο Παναθηναϊκός είναι αντίπαλος υψηλής κλάσης, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά"
EUROKINISSI

Ο Τσους Ματέο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι αντίπαλος υψηλής κλάσης και ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να επιστρέψει στις νίκες, όπως δήλωσε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24).

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός AKTOR θα κοντραριστούν για πρώτη φορά (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) μετά από τον μεταξύ τους τελικό της EuroLeague, στον οποίο θριάμβευσαν οι πράσινοι πέρυσι στο Βερολίνο.

Ο Τσους Ματέο μίλησε ενόψει του αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα και τόνισε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αντίπαλος υψηλής κλάσης, που έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από πέρυσι, διατηρώντας και όλους τους αστέρες.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

"Μας περιμένει ένας πολύ δυνατός Παναθηναϊκός, αν και μόλις έχασε στο Παρίσι, με όλους τους αστέρες του περσινού ρόστερ και κάποιες προσθήκες να ενισχύουν την ομάδα του. Αλλά παίζουμε στο σπίτι μας, στο "WiZink Center", με την υποστήριξη των οπαδών μας και ελπίζοντας να κάνουμε αυτό το βήμα μπροστά για να αρχίσουμε να προσθέτουμε νίκες.

Αντιμετωπίσαμε τους δύο τελευταίους πρωταθλητές και τους περσινούς φιναλίστ. Είναι διαφορετικές συνθήκες. Είναι μία κανονική περίοδος όπου πρέπει να πετύχεις έναν μακροπρόθεσμο στόχο, έχοντας αρκετή υπομονή και βεβαιότητα ότι θα έρθουν νίκες.

Είναι αντίπαλος υψηλής κλάσης και θα απαιτήσουν τα μέγιστα, δίνοντας το 100% τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και βρίσκοντας λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι επίσης καλή στην άμυνα. Πρέπει να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εντός έδρας"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ