ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Ακόμα ένα σοβαρό παιχνίδι"

Ματσόν: "Ακόμα ένα σοβαρό παιχνίδι"
Κλαρκ

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ στο "Αλεξάνδρειο"

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ιταλός τεχνικός του Άρη έδειξε στους παίκτες του τι θα πρέπει να προσέξουν από τους Θεσσαλούς που αν και αποδεκατισμένους μετά και την απώλεια και του Αλιέβας τους επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσουν.
Αυτό τόνισε ο Ματσόν και στις δηλώσεις του κάνοντας και ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας επισημαίνοντας για το αυριανό παιχνίδι ότι: " Για την ΑΕΛ γνωρίζουμε ότι έχει υποβιβαστεί στην Α2. Αυτό που ζητάμε εμείς από τον κόσμο είναι να έρθει και να υποστηρίξει την προσπάθειά μας και την δουλειά όλου αυτού του καιρού. Πιστεύω και αυτό που είπαμε και στο μίτινγκ είναι να παίξουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να χαρίσουμε στον κόσμο ένα ακόμη καλό παιχνίδι".

Για το αν έχει στο μυαλό του και τα πλέι οφ που πλησιάζουν είπε: " Σίγουρα ως προπονητές θέλουμε να βλέπουμε κασέτες για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Αλλά όταν θα έρθει η στιγμή των πλέι οφ δεν θα είναι μόνο θέμα στρατηγικής αλλά δύναμης και θέλησης για τους παίκτες να παλέψουν για κάθε φάση και μπάλα. Ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς και θα τα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση για την κατάκτηση του τίτλου της εφηβικής ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ όπως αυτός ήρθε χθες το βράδυ με την νίκη επί των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη απάντησε: " Θα σας πω κάτι αστείο για να σας κάνω καλύτερη την ημέρα σας. Ήταν πολύ καλό να βλέπουμε ότι το γήπεδο που ήταν γεμάτο κυρίως από μαθητές. Ήταν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα".

"Οι παίκτες μάλιστα ήταν πολύ τυχεροί γιατί τους έπαιζε διαιτητής ο κύριος Κουκουλεκίδης που είναι πολύ έμπειρος και έχει παίξει μέχρι και σε Ολυμπιάδα. Το χειρότερο που συναντάμε σε τέτοια παιχνίδια είναι η συμπεριφορά των γονέων και ίσως θα πρέπει να μάθουν κάτι από τα παιδιά

".

Όσο για το μέλλον αυτών των παικτών στην ανδρική ομάδα του Άρη τόνισε: " Πρώτα από όλα όλοι οι νέοι είναι το μέλλον του μπάσκετ και αυτοί που παίζανε και αυτοί που ήταν στις κερκίδες. Οι δικοί μας οι νέοι είναι αρκετά τυχεροί γιατί είναι σε μία ομάδα που δουλεύει πολύ μαζί τους κι όπως και ο Σκορδίλης που δουλεύει σκληρά και προσπαθούμε να τον βελτιώσουμε".

Κλαρκ: " Με την ίδια σοβαρότητα"
Από την πλευρά των παικτών του Άρη, ο Κίκι Κλαρκ, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ με την ίδια σοβαρότητα. Σαν να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

" Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο. Το ότι η ΑΕΛ έχει χάσει παίκτες δεν θα πρέπει να μας επηρεάζει και να την αντιμετωπίσουμε την ίδια σοβαρότητα. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε και να αγωνιστούμε όπως τα παιχνίδια κόντρα στους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"., τόνισε ο Κλαρκ.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται αυτός και οι συμπαίκτες του τα πλέι οφ είπε: " Σίγουρα κάποιες σκέψεις γίνονται αλλά την στιγμή αυτή το μυαλό μας είναι στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την κανονική περίοδο», ενώ για την ενσωμάτωση του Ράιτ δήλωσε: «Πρόκειται για έναν παίκτη ποιότητας. Για ένα ακόμη επιθετικό όπλο που θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύνολο".

Για το ότι ξεπέρασε τους 800 πόντους στην Α1 δήλωσε: " Δεν το ήξερα. Είναι κάτι που δεν το είχα στο μυαλό μου αλλά πλέον και με τα πλέι οφ θα έχω την δυνατότητα να σπάσω κι άλλα ρεκόρ".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ