ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Ακόμη μία φορά"

Ματσόν: "Ακόμη μία φορά"
Κλαρκ

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο

Πριν από την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, κι αφού νωρίτερα είχε υποδείξει στους παίκτες του στο βίντεο τι θα πρέπει να προσέξουν στο αυριανό τους ραντεβού, τόνισε: " Τους έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές. Τους έχουμε κερδίσει δύο φορές χάσαμε μία και πάμε για το τέταρτο να κερδίσουμε για μία ακόμη φορά. Μετά από τα τρία παιχνίδια απέναντι στην ίδια ομάδα αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι την διαφορά την κάνουν οι μικρές λεπτομέρειες και μόνο.

Εμείς εξάλλου μετά την επιστροφή μας από το Ισραήλ για το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπνέι Χασαρόν και τον αποκλεισμό μας δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουμε πολλά. Οι δύο ήττες μας εξάλλου στην Ευρώπη προήλθαν μετά από δύο νίκες μας για το πρωτάθλημα

".

Σε ερώτηση για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπου μετά τον αποκλεισμό από το Eurocup η ομάδα του θα έχει πλέον να δώσει ένα παιχνίδι την εβδομάδα σχολίασε: " Για τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε όπως ο Γκαβέλ και ο Μάρσαλ θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο το ότι θα δίνουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα αποφεύγοντας δύσκολα και μακρινά ταξίδια όπως αυτά στην Ρωσία με την Ντιναμό και την Κίμκι. Θα πρέπει εξάλλου να κοιτάξουμε και την καλή όψη του νομίσματος".

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη παραδέχθηκε πως: " Στα τελευταία μας παιχνίδια κάναμε κάποια λάθη από τα οποία και θα πρέπει να διδαχθούμε εν όψει της συνέχειας", ενώ σε ερώτηση για το αν μετά τα 29 τρίποντα των παικτών του στα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο απέναντι στην τοπική ομάδα και τα 41 της Τρίτης στην Χερτζελία του Ισραήλ με την Μπνέι Χασαρόν θα επιλέξει ανάλογη τακτική και αύριο κόντρα στον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης είπε: " Εξαρτάται από το πώς θα παίξει ο αντίπαλος μας. Εξάλλου και στα δύο παιχνίδια σουτάραμε με αρκετά μεγάλο ποσοστό στα τρίποντα. Πάνω από 40% κάτι που σημαίνει πάνω από 60% μέσα από την ρακέτα που είναι δύσκολο".

Κλαρκ: "Θα πάμε να παίξουμε με ένταση"

Από την πλευρά του ο Κίκι Κλαρκ δήλωσε: " Μας περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι, σε ένα σκληρό περιβάλλον και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ένα παιχνίδι που έρχεται μετά τον αποκλεισμό μας από την συνέχεια του και την δική τους πρόκριση. Παρόλα αυτά θα πάμε να παίξουμε με ένταση για να κερδίσουμε και να αυξήσουμε την διαφορά μας για την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Όταν χάνεις εξάλλου από έναν αντίπαλο θέλεις στο επόμενο παιχνίδι να τον κερδίσεις".

Σε ερώτηση για τα πολλά τρίποντα που σουτάρουν οι παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια σχολίασε ότι: " Είναι κάτι που το κάναμε στα τελευταία μας παιχνίδια. Σε άλλα παιχνίδια μας βγήκε και σε άλλα όχι".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ