ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματσόν: "Απλά το 1-0"

Ματσόν: "Απλά το 1-0"
Ματσον

Ο Αντρέα Ματσόν τόνισε πως "κάναμε απλά το 1-0. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο"

Ο Αντρέα Ματσόν δεν έκανε πρόλογο στην ομιλία του και δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Ιταλός κόουτς είπε για τα αρκετά λάθη των παικτών του, ότι "θα μπορούσε να είναι ένας λόγος και ένας σημαντικός παράγοντας μην ξεχνάτε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στα ημιτελικά των πλέι οφ. Όπως και να έχει όμως ευτυχώς για μας κάναμε ένα λάθος λιγότερο στην τελευταία περίοδο και κερδίσαμε στην παράταση".


Πάντως, για το προβάδισμα που απέκτησε ο Άρης, είπε: "Κάναμε απλά μόλις το 1-0 τίποτα περισσότερο ή λιγότερο αλλά όπως και να έχει παίζοντας σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει πίεση και πρέπει να παίζεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για να κερδίσεις".


Όσον αφορά την αδυναμία του Άρη να περιορίσει τον Χαρίση, τόνισε: "Εύχομαι να έχει καλά παιχνίδια και στη συνέχεια, να πετυχαίνει 30 πόντους και να κερδίζουμε". Για τους Σκέιλς και Ηλιάδη σχολίασε: "Πρέπει και οι υπόλοιποι να προσφέρουν και να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Όσον αφορά αυτούς τους δυο έχουν μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα αλλά ο Σκέιλς δείχνει να συνέρχεται και το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσει το παιχνίδι να του έρθει".


Τέλος αν του έλεγε κανείς στα μέσα της χρονιάς ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με τον Ματσιγιάουσκας και χωρίς τους Σκέιλς και Ηλιάδη απάντησε: "Η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ακόμα και την Ευρωλίγκα. Δουλειά μας είναι να πιστεύεις αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις".

Γκέρσον: "Να προστατέψουμε την έδρα μας και να επιστρέψουμε"

Από την πλευρά του, ο Πίνι Γκέρσον, τόνισε: "Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μία δύσκολη σειρά και πιστεύουμε ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι κλειστά παιχνίδια. Όπως έχω ξαναπεί σε τέτοια παιχνίδια που είναι κοντά στο σκορ η πιο έξυπνη ομάδα θα τα κερδίσει εμείς είχαμε δύο δυνατότητες αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός σήμερα μας αρέσει να ξαναέρθουμε".

Παραδέχθηκε ότι "το σουτ του Βασιλόπουλου δεν ήταν αυτό που θέλαμε αφού δεν θέλαμε τρίποντο", ενώ για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη είπε: " ισχύει ότι έχω πει τους τελευταίους 9 μήνες".

Στη συνέχεια σχολίασε την απόδοση του Σεραπίνας: "Ο Σεραπίνας είναι ένας καλός παίκτης εναντίον της Ολύμπια έκανε καλά παιχνίδια ενώ τον ήξερα από πριν έρθει στον Άρη. ο κόουτς του έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τους πάντες. Σταματήσαμε τους Σκέιλς και Μάσεϊ κάτω από τους μ.ο. τους αλλά δεν μπορείς να τους σταματήσεις αλλά στα πλέι οφ χρειάζεσαι και βοήθειες από τον πάγκο όπως είχαμε από τον Χαρίση".

Για το αν πιστεύει ότι η σειρά θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι, σχολίασε ότι "αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι ίσως ναι. Τώρα έχουμε να προστατέψουμε την έδρα μας", ενώ για τις τρεις ήττες που έχει υποστεί φέτος ο Ολυμπιακός από τον Άρη, δήλωσε: "Εμείς περιμένουμε να έχουμε τρία παιχνίδια εδώ και αν μπορέσουμε να κλέψουμε το ένα από αυτά. Το παιχνίδι του Άρη στην Λάρισα ήταν και πάλι κλειστό και κάτι έγινε και συνεχίστηκε στην παράταση και κέρδισε ο Άρης σε ένα κλειστό παιχνίδι ένα σουτ, ένα ριμπάουντ μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι και να το κρίνει".

Σεραπίνας: "Δεν ήρθα μόνο για τα πλέι οφ"

Ο Σεραπίνας τόνισε: "Είχα την ευκαιρία να παίξω περισσότερο χρόνο, αισθάνομαι ότι είχα εμπιστοσύνη από τους προπονητές μου αλλά και στον εαυτό μου και μπορώ να αποδώσω. Δεν ήρθα μόνο για τα πλέι οφ αλλά για όλη την χρονιά στην Λιθουανία έχουμε ένα γνωμικό ότι τα κοτοπουλάκια ψήνονται την Άνοιξη που σημαίνει ότι τώρα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι. Όλα τα παιχνίδια σε αυτή την σειρά ίσως χρειαστούν και πέντε και πιστεύω ότι όλα θα είναι κλειστά".

Πεν: "Η σειρά θα είναι σκληρή"

Ο Σκούνι Πεν σημείωσε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τις δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ σκληρά και πιστεύω ότι όλη η σειρά θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς την χάσαμε δεν θα πρέπει να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή μας θα πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη με την σειρά να φαίνεται ότι θα πάει σε μία φάση, σε ένα σουτ σε μία πάσα".




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ