ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Χρειάζεται συγκέντρωση"

Ματσόν: "Χρειάζεται συγκέντρωση"
Ματσόν

Συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Αντρέα Ματσόν ενόψει του αγώνα με την Ολυμπιάδα

Η επιστροφή των υποχρεώσεων της ομάδας του Αντρέα Ματσόν στο ελληνικό πρωτάθλημα την βρίσκει αντιμέτωπη στις 17:00 στο Αλεξάνδρειο με τους νεοφώτιστους, σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική για τους "κίτρινους" που χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου.
Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε το απόγευμα (16:00-18:00) στο Αλεξάνδρειο με το πρόγραμμα να περιελάμβανε μελέτη της Ολυμπιάδας στο βίντεο με τους Πατρινούς πάντως να πρέπει να σημειωθεί πως θα αγωνιστούν αύριο χωρίς τους Μπαρτ και Σιμς και εν συνεχεία μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη δηλώνουν κανονικά το παρών και βρίσκονται στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν με τον Ιταλό τεχνικό του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr, να αναφέρθηκε στο βασικό συστατικό για την κατάκτηση της νίκης στο αυριανό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα λέγοντας: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σκληρά σύμφωνα με τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα", και πρόσθεσε: "Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ποτέ δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και από την στιγμή που δουλεύουμε με ένταση στις προπονήσεις πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Ο κόουτς του Άρη δεν παρέλειψε βέβαια να κάνει και ένα σχετικό κάλεσμα στον κόσμο για να έρθει αύριο στο Αλεξάνδρειο και να βοηθήσει την ομάδα: "Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα έρθουν αύριο στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τα παιδιά που μέχρι στιγμής έχουν κάνει απίστευτη σεζόν μαχόμενοι απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Μην ξεχνάμε ότι κοντράραμε στα ίσα και χάσαμε στον πόντο από τους Πρωταθλητές Ισπανίας και της Ιταλίας. Νομίζω ότι οι παίκτες μου αξίζουν την υποστήριξη και το χειροκρότημα του κόσμου. Αν μη τι άλλο με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουν ότι έχει εκτιμηθεί και αναγνωρισθεί η προσπάθεια τους. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να κερδίζουμε στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία πριν την έναρξη των πλέι οφ"

.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ