ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Χρειαζόμαστε γεμάτο Αλεξάνδρειο"

Ματσόν: "Χρειαζόμαστε γεμάτο Αλεξάνδρειο"
Τζεβελέκης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης μίλησε για την κλήρωση του ομίλου του Eurocup

" Είναι μία καλή κλήρωση, πρέπει να φανούμε άξιοι των περιστάσεων, προερχόμενοι από την Ευρωλίγκα. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ αναγνωρίζει στον Άρη κάτι σημαντικό, την ιστορία του, ο κάθε φίλαθλος της ομάδας πρέπει να νιώθει περήφανος", ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΚΑΕ Άρης για την σημερινή κλήρωση στο "Αθλητικό Metropolis".

Για τα μεταγραφικά είπε πως: " Έπρεπε πάρουμε τους ξένους που ήταν περιζήτητοι για μεγάλες ομάδες, δεν μπορούσαμε να μπούμε σε πλειστηριασμό, ήταν μεγάλη επιτυχία γιατί σε μία νύχτα μέσα τους κλείσαμε. Στο δεύτερο κομμάτι έπρεπε να πάρουμε παίκτες που ήθελε ο Αντρέα Ματσόν να ταιριάζουν στο στυλ του παιχνιδιού του και έτσι έγινε. Τώρα απομένουν άλλοι δύο παίκτες".

Για την συνεργασία της ομάδας με τον Αντρέα Ματσόν υπογράμμισε ότι: " Είναι αλήθεια ότι υπάρχει χημεία με τον Ματσόν, δεν κάνουν τις ομάδες μόνο τα λεφτά, το καταλάβαμε με την περσινή αποτυχημένη χρονιά όπου ξοδέψαμε τα περισσότερα χρήματα. Ο Αντρέα Ματσόν από την πλευρά του λειτουργεί με παίκτες που μπορούν να κάνουν μία καλή χημεία. Με τον Αγαδάκο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, είναι τυπικό το θέμα και ο Ματσόν θα πει πότε θα τον κλείσουμε".

Αναφερόμενος στα εισιτήρια διαρκείας τόνισε πως: " Με τα διαρκείας δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο δικαιολογία είναι ότι είναι νωρίς ακόμη. Η Εικόνα του Αλεξάνδρειου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο. Από την διοίκηση γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ο κόσμος πρέπει να την ανταποδώσει. Υπάρχει το κοινό διαρκείας, το κάναμε μαζί με την ΠΑΕ για να εξαλείψουμε και την δικαιολογία του κόστους".

"Υπάρχει ένας προγραμματισμός προετοιμασίας που γίνεται στην Ιταλία χάρη στον Αντρέα, μέτρησε και το κύρος του. Δύο ομάδες εγκαινιάζουν τα γήπεδα τους θέλοντας τον Άρη για να το κάνουν όπως η Βενετία και η Μπιέλα με την ομάδα να συμμετάσχει και σε δυνατά τουρνουά

".

Ματσόν: " Χρειαζόμαστε γεμάτο Αλεξάνδρειο"
Λίγη ώρα μετά το πέρας της κλήρωσης των ομίλων αλλά και της προκριματικής φάσης του Eurocup στο Βερολίνο ο προπονητής του Άρη, Αντρέα Ματσόν, τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ σχολιάζοντάς την.

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη επισήμανε πως η επίτευξη του στόχου θα έρθει μέσα από το γεμάτο Αλεξάνδρειο.

"Η Τουρκ Τέλεκομ είναι η ομάδα που έφτασε πέρσι στους τελικούς του τουρκικού Πρωταθλήματος, ενώ η Μπνέι Χασαρόν τερμάτισε στην τρίτη θέση του ισραηλινού Πρωταθλήματος. Και η τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο μας που θα είναι μια από της Βόννη, Πανελλήνιο ή Κίεβ θα είναι πολύ καλή", σημείωσε ο Ιταλός κόουτς του Άρη και συνέχισε τονίζοντας πως:

"Είναι αλήθεια ότι το επίπεδο των ομάδων που μετέχουν στο Eurocup είναι ιδιαίτερα υψηλό και για να πετύχουμε θα χρειαστούμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Το γήπεδο μας θα πρέπει σε κάθε αγώνα να είναι γεμάτο, αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρά πέρα.

Μας περιμένουν εξάλλου δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες, αφού τόσο Τουρκ Τέλεκομ, όσο και η Μπνέι Χασαρόν παίζουν πάντα σε γεμάτο γήπεδο. Όπως και να έχει όμως, είτε παίζεις σε εύκολο, είτε σε δύσκολο επίπεδο, οφείλεις πάντα να μάχεσαι αν θες να φτάσεις ως το τέλος.

Μπορεί τώρα να έρθουμε αντιμέτωποι με δύσκολες ομάδες, ίσως όμως αργότερα βρούμε μπροστά μας πιο εύκολες. Η φιλοσοφία μας για τη νέα χρονιά θα είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου στο τέλος να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ