ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Δεν ψάχνουμε για άλλοθι"

Ματσόν: "Δεν ψάχνουμε για άλλοθι"
Ματσόν

Ενοχλημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης, εμφανίστηκε ο Ματσόν. Μπράβο για τη θέληση είπε ο Παβίτσεβιτς

" Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά και άξιζε την νίκη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας με τέτοια απόδοση ακόμα και αν κρατάς χαμηλά το σκορ. Είχαμε 20 λάθη, τα 15 στο πρώτο μέρος, άσχημα ποσοστά και με τέτοια νούμερα είναι αδύνατο να κερδίσεις εκτός έδρας. Όλοι πρέπει να μαζευτούμε μαζί ως ομάδα και να σκεφτούμε τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ατομικά καθώς αυτό που μετράει είναι το σύνολο. Παίξαμε με λάθος τρόπο σε άμυνα και επίθεση, πήραμε κακές αποφάσεις. Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Δεν ψάχνουμε για άλλοθι. Απλά παίξαμε λάθος και την κούραση θα την αισθανθούμε μετά τις 20 Ιουνίου".

" Μετά την σειρά με τον Ολυμπιακό είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά δεν είναι ένας ή δύο παίκτες το μπάσκετ. Όλοι κάναμε λάθη, χάσαμε εύκολα λέι απ, άρα πρέπει να τα μειώσουμε και να αυξήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας", είπε ο Ιταλός κόουτς.

Παβίσεβιτς :"Νίκησε η θέληση"
Για τη θέληση των παικτών του, μίλησε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Λούκα Παβίσεβιτς: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Υπήρχε πίεση ειδικά μετά το πρώτο κλειστό παιχνίδι και το πως χάσαμε. Αν χάναμε θα χάναμε τις ελπίδες μας και παρόλα αυτά βρήκαμε δύναμη και κερδίσαμε τον Άρη που μην ξεχνάμε είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που μας κέρδισε φέτος και στα δύο παιχνίδια στην κανονική περίοδο".

"Θα ήθελα να πω για την θέληση των παικτών μου που έφεραν την νίκη. Και εμείς κάναμε πολλά λάθη που σε σύγκριση με τα μηδέν στο πρώτο μέρος στην Θεσσαλονίκη δεν θα έπρεπε να κάνουμε τόσα. Όμως μείναμε συγκεντρωμένοι, είχαμε τον ρυθμό και αξίζαμε την νίκη. Πλέον βρισκόμαστε σε μια σειρά και έτσι δεν έχει νόημα να πούμε περισσότερα. Στην Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Στόχος μας παραμένει δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς για να έρθει η τρίτη θέση και η Ευρωλίγκα» υπογράμμισε ο τεχνικός του Πανιωνίου

".

Επίθεση στους οπαδούς του Άρη
Στους επτά οπαδούς του Άρη, που επιχείρησαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο Ελληνικό, έκαναν επίθεση οι οπαδοί του Πανιωνίου, πριν την έναρξη του ματς. Οι "πάνθηρες", πέταξαν ακόμα και καρέκλες, μέχρι να σπεύσουν τα ΜΑΤ αλλά και ο Ηλίας Λιανός, που επιχείρησε να τους προστατέψει. Τελικά οι... επτά αποχώρησαν και η ένταση έλαβε τέλος.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ