ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Δεν θα το βάλουμε κάτω"

Ματσόν: "Δεν θα το βάλουμε κάτω"
Ματσόν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Πανιώνιο

Στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα συμπεριλήφθηκαν οι Μάριος Ματαλόν και Παναγιώτης Καραβανάς αντί του Γιώργου Καλαϊτζή που δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί) και του Γιάννη Γιαννούλη που θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τον Μαχμούτ Αμπντούλ Ραούφ σήμερα εκδόθηκε το δελτίο του, με αποτέλεσμα αύριο να κάνει το ντεμπούτο του στην Α1 κόντρα στον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός γκάρντ θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, έως ότου επανέλθει στην αγωνιστική δράση ο Άλεξ Σκέιλς που είναι τραυματίας, ενώ ταξίδεψε νωρίς το πρωί στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη, μια και έπρεπε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ.

Η εξέλιξη αυτή ήταν επόμενο να χαροποιήσει τον Αντρέα Ματσόν, αφού παρά τα προβλήματα τραυματισμών, θα έχει τουλάχιστον στη διάθεση του τον Αμπντούλ Ραούφ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποντάροντας πολλά στην εμπειρία, αλλά και την ευχέρεια του 37χρονου παίκτη στο σκοράρισμα.

Ο κόουτς του Άρη μιλώντας για τον αυριανό αγώνα τόνισε: " Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά πάμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δυστυχώς η ατυχία μας καταδιώκει αφού θα πρέπει να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος χωρίς τον Σκέιλς, τον Καλαϊτζή και τον Γιαννούλη. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά όμως θα παίξουν σκληρά για να καλύψουν το κενό τους και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα, όσον αφορά το θέμα των τραυματισμών".

" Όπως και να έχει, δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω.Μόνο οι αδύνατοι σηκώνουν τα χέρια στα προβλήματα. Φιλοσοφία μου για τη ζωή γενικότερα είναι ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Εξάλλου, παρά τις απουσίες καταφέραμε στα έξι παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα να κερδίσουμε τα τέσσερα, χάνοντας μονάχα από τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ που είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Για τον Μαχμούτ Αμπντούλ Ραούφ που θα ενισχύσει προσωρινά τους "κίτρινους" στο ελληνικό Πρωτάθλημα δήλωσε: " Θα ήθελα να τον είχα στη σημερινή προπόνηση για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για τον αυριανό αγώνα, αλλά δεν κατέστη εφικτό αφού έπρεπε να ταξιδέψει το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ. Είναι λογικό λοιπόν να μην γνωρίζει απόλυτα αυτά που θα πρέπει να κάνει απέναντι στον Πανιώνιο, όμως είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τα πάντα στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ