ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Είστε καλύτεροι"

Ματσόν: "Είστε καλύτεροι"
Ματσόν

Με ένα τελευταίο ραντεβού το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μια νίκη που αν έρθει για τον Άρη θα είναι η 9η στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ και θα επιτρέψει στους "κίτρινους" να επαναλάβουν ότι και την περίοδο 2003-2004 με τον Τσαρλς Μπάρτον στην άκρη του πάγκου δηλαδή το 9 στα 9.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει κερδίσει μόλις μία φορά τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena πέρσι για την 4η αγωνιστική με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο του με σκορ 76-79 στην παράταση. Από πέρσι μέχρι φέτος από πλευράς των παικτών του Άρη οι μόνοι που θα βρίσκονται και σήμερα στο παρκέ θα είναι οι Σιγάλας που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής με την άμυνά του πάνω στον Γκαγκαλούδη και το δίδυμο των Ουίλκινσον και Καστλ.

Από την πλευρά του ο Αντρέα Ματσόν χθες το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης στο Αλεξάνδρειο στην ομιλία προς τους παίκτες του και θέλοντας να τους ντοπάρει εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τους τόνισε: " Είστε καλύτεροι. Πάμε να κερδίσουμε".

Όσο για την πεντάδα του Άρη; Οι μόνοι σίγουροι φαντάζουν ο Καστλ με το δίδυμο των Μάσεί και Ουίλκινσον που προέρχονται από την εκπληκτική εμφάνιση της Πέμπτης στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 25 πόντους έκαστος. Όσο για τους άλλους δύο; Δεν αποκλείεται ο Σκέιλς να μείνει στο ξεκίνημα ο Ηλιάδης ενώ ως σμολ φόργουορντ να ξεκινήσει ο Σιγάλας.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ