ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Εμείς την μοίρα μας"

Ματσόν: "Εμείς την μοίρα μας"
Ματσόν

Ο Αντρέα Ματσόν, μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟ

" Προτιμώ την πρόκριση, αλλά δεν θα ήταν άσχημη και η 2η θέση με το σχετικό σενάριο που υφίσταται. Εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας και για αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για να καθαρίσουμε την πρόκριση", παραδέχτηκε ο Αντρέα Ματσόν στο Αθλητικό Metropolis.

" Είναι ένα ρίσκο να πούμε πως θα τα βρουν Μπενετόν και Νάπολι, αλλά αν κοιτάξουμε τους άλλους ομίλους με τις 6 νίκες που έχουμε θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί ήδη. Πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και είχαμε τη συμπαράσταση του εκπληκτικού μας κόσμου".

" Χθες κερδίσαμε το παιχνίδι με τους πόντους του Καστλ και του Σκέιλς, αλλά και με τη συμβολή των Σεραπίνας, Σιγάλα και Παντελιάδη, που μπορεί να μην πέτυχαν πόντους, αλλά ήταν πολύ καλοί στην άμυνα. Σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας παίζουν και οι Έλληνες παίκτες".

Σε ερώτηση για το αν ήθελε τον Νίκο Ζήση στην ομάδα απάντησε: " Θα ήθελα τον Ζήση στην ομάδα, αλλά είναι ακριβός. Για να τον πάρεις πρέπει να πουλήσουμε πολλούς παίκτες μας".

Στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κορυφής του πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο για το οποίο είπε: " Όλα είναι πιθανά. Θα τα δώσουμε όλα, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε πως αν οι παίκτες του πιάσουν μία απόδοση κοντά στο 100% των δυνατοτήτων τους, όπως έπιασε η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα κόντρα σε εμάς, τότε είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε. Είναι κακό που έρχεται στο Παλέ μετά την ήττα στη Μάλαγα, γιατί θα είναι πιο συγκεντρωμένος".

Τέλος σχετικά με το αν ο Άρης μπορεί να χτυπήσει φέτος το πρωτάθλημα είπε: " Πρώτα θα πρέπει να τους κερδίσουμε και μετά θα δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει αναφερόμενος στο χειροκρότημα που δέχτηκε από τους φιλάθλους μπαίνοντας χθες στο γήπεδο λέγοντας: "Το χειροκρότημα του κόσμου σημαίνει πως με αγαπούν και τους αγαπώ για αυτό και τους το ανταπέδωσα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ