ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Επιπλέον προσπάθεια"

Ματσόν: "Επιπλέον προσπάθεια"
Ματσόν και Γιαννούλης

Στην απουσία του Τέρελ Καστλ, στάθηκε ο Αντρέα Ματσόν, μιλώντας για το παιχνίδι με τη Νάπολι

" Δυστυχώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά, όπως αρχίσαμε την περυσινή, έχοντας να αντιμετωπίσουμε προβλήματα υγείας. Ο Τερέλ είναι ο βασικός μας πλέι μέικερ και η απουσία του είναι μεγάλη. Όλα τα παιδιά θα κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για να καλύψουν το κενό του", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο Αντρέα Ματσόν.

Όσον αφορά στη Νάπολι, ο Ιταλός κόουτς, εξήγησε ότι είναι επικίνδυνη, αφού έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε από τα έξι παιχνίδια της: " Ποτέ δεν τα παρατάμε, ότι πρόβλημα και να μας παρουσιαστεί. Ο αγώνας με τη Νάπολι είναι ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι το οποίο περιμένουμε και έχουμε μεγάλη επιθυμία να παίξουμε".

" Θα προσπαθήσουμε όσο πιο σκληρά γίνεται απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει κερδίσει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε σε ιταλικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες και θα γίνει ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι".

Τέλος, για τους οπαδούς του Άρη, ανέφερε: " Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσουν ξανά το γήπεδο εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Για μένα αυτό το πράγμα σημαίνει πολλά, γιατί αν μη τι άλλο αποδεικνύεται ότι ο κόσμος καταλαβαίνει και επιβραβεύει τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν".

Γιαννούλής: " Βοηθήστε μας και θα νικήσουμε"

Η άποψη του Γιάννη Γιαννούλη, είναι ότι θα γίνει ένα "κλειστό" ματς, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, ο Άρης μπορεί να τα καταφέρει: " Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έρθει η νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πολύ. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε σκληρά και γνωρίζουμε καλά ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

" Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αλλά και εμείς δουλεύουμε εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κοιτάζουμε πάνω απ' όλα τη δική μας ομάδα και όχι την κατάσταση των αντιπάλων".

Ολοκληρώνοντας, ο σέντερ των "κιτρίνων", αναφέρθηκε και στην απουσία του Τέρελ Καστλ: " Χρειαζόμαστε για το 2007 να σταματήσει επιτέλους αυτή η ατυχία που μας καταδιώκει από την αρχή της σεζόν. Ήταν εντελώς απρόβλεπτο αυτό που συνέβη στον Τερέλ και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση".

Επίσκεψη Τζεβελέκη στον άτυχο φίλο της ομάδας

Στις φυλακές Διαβατών θα μεταβεί αύριο στις 16:00 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, για να επισκεφτεί το νεαρό φίλο της ομάδας μας που συνελήφθη αδίκως στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σεπτέμβριο για το τουρνουά "Μαυροσκούφεια" και βρίσκεται μέχρι σήμερα κρατούμενος.

Με αυτόν τον τρόπο η ΚΑΕ Άρης θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση της στον άτυχο φίλο της ομάδας, ενώ ο κ. Τζεβελέκης θα του προσφέρει ως δώρο μια φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών και θα τον διαβεβαιώσει ότι βρίσκεται κοντά του και θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει σύντομα την ελευθερία του και να βρεθεί ξανά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ