ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Έξτρα όπλο ο κόσμος μας"

Ματσόν: "Έξτρα όπλο ο κόσμος μας"
Ματσόν

Μεγάλη προσοχή ενόψει του παιχνιδιού με την Μπένετον συνεστησε ο Αντρέα Ματσόν, που είπε ότι θα βάλει τον Καστλ

Οι "κίτρινοι" ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Ιταλίας, αφού με νίκη θα βρεθούν πλέον "αγκαλιά" με την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα.
Το ευχάριστο για τον Αντρέα Ματσόν είναι ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ενώ το απόγευμα ο Ιταλός τεχνικός προέβαλλε μέσω του βίντεο στιγμιότυπα στους παίκτες του από τους τελευταίους αγώνες της Μπενετόν και μετά άρχισε ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Ο Αντρέα Ματσόν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Νίκου Ζήση και της παρέας του τόνισε: " Παίζουμε κόντρα στους Πρωταθλητές Ιταλίας, όμως θα προσπαθήσουμε σκληρά και θα εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να κερδίσουμε, ώστε να βρεθούμε στους "16" της Ευρωλίγκα".

" Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι θα έχουμε την απόλυτη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι αναμένεται να έχουμε sold out και στο γήπεδο θα επικρατεί απίστευτη ατμόσφαιρα. Οι φίλοι του Άρη αποτελούν τον έκτο παίκτη της ομάδας και θα είναι έξτρα "όπλο" στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε".

Ως Ιταλός πάντως ο Αντρέα Ματσόν είναι λογικό να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ποιόν της Μπενετόν Τρεβίζο, μια και παρακολουθεί συνεχώς τα τεκταινόμενα όσον αφορά το μπάσκετ στη γείτονα χώρα. Ποια είναι η γνώμη του για την ιταλική ομάδα; " Η Μπενετόν είναι αναμφισβήτητα μια πολύ έμπειρη ομάδα. Οι παίκτες της ξέρουν πώς να παίζουν σε μεγάλα παιχνίδια και για να τους κερδίσουμε, θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Στο παρελθόν, Άρης και Μπενετόν αγωνίστηκαν για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόρατς και τότε ο νικητής είχε κριθεί έπειτα από δύο πολύ δυνατές μάχες. Περιμένω λοιπόν ότι και ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ιδιαίτερα σκληρός και για τις δύο ομάδες, μια και η Μπενετόν θέλει επίσης τη νίκη, όπως και εμείς", υποστήριξε ο 41χρονος κόουτς.

Για το γεγονός ότι ο Τερέλ Καστλ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση δήλωσε: " Σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, μετά από τόσες μέρες απουσίας, αλλά προσπαθεί για να καλύψει το χαμένο έδαφος και νομίζω ότι θα παίξει. Το καλό είναι ότι επέστρεψαν και οι υπόλοιποι παίκτες που ταλαιπωρούνταν από ασθένειες ή τραυματισμούς, όποτε θα παρουσιαστούμε πλήρεις".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ