ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Η συνταγή δεν αλλάζει"

Ματσόν: "Η συνταγή δεν αλλάζει"
Ματσόν

Πανέτοιμος για τον νοκ-άουτ προημιτελικό της Τετάρτης με τον Πανιώνιο είναι ο Άρης

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λάρισα λόγω της γνωστής τιμωρίας του Άρη από το Final Four του 2003 αλλά αυτό δεν τρομάζει τον Ματσόν και τους παίκτες που είναι έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι "κίτρινοι" μετά το ματς με την ομάδα του Τριφούνοβιτς θα αγωνιστούν στην Καβάλα με την τοπική ομάδα το Σάββατο και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την πρεμιέρα του ULEB Cup με τον Πανελλήνιο στις 25 Νοεμβρίου.

Όσο για τις συνεχόμενες δύσκολες αναμετρήσης ο Αντρέα Ματσόν είπε: " Θα είναι ένα καλό τεστ για μας να δώσουμε συνεχόμενα παιχνίδια με τόσες απαιτήσεις. Ειδικά μάλιστα με ομάδες όπως ο Πανιώνιος που έχουν μεγάλο ρόστερ, καλούς παίκτες, αλλά και έχουν συνηθίσει τα διαδοχικά παιχνίδια, αφού αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Θα είναι μεγάλη εμπειρία και για τα νεαρά παιδιά που έχουμε φέτος στην ομάδα".

Για τη φιλοσοφία της ομάδας στα συγκεκριμένα παιχνίδια είπε: " Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια και διοργανώσεις. Σε όλα θέλουμε να παίζουμε σκληρή άμυνα, να έχουμε πάθος, δύναμη και κάθε φορά να λιγοστεύουμε τα λάθη μας".

Στο ματς με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε και ο Λάζαρος Αγαδάκος που εναντίον του ΠΑΟΚ εντυπωσίασε αλλά η συμμετοχή του στο ματς με τους "κυανέρυθρους" είναι αμφίβολη: " Δεν νομίζω ότι είναι το φαβορί ο Πανιώνιος. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε πολλές δυνατότητες και το αποδείξαμε. Ειδικά οι παίκτες που ήμασταν και πέρυσι την ομάδα νομίζω ότι έχουμε έναν λόγο παραπάνω να θέλουμε αυτήν τη νίκη".

"Έχουμε καλή ψυχολογία και αποδείξαμε ότι τα βγάζουμε πέρα σε δύσκολες καταστάσεις. Σε τέτοια παιχνίδια τη νίκη την δίνουν η προσωπικότητα και η άμυνα. Θα προτιμούσα να παίζαμε σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, αλλά πιστεύω ότι και στην Λάρισα θα μας ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας μας

".

Κλήση από τον Αθλητικό Δικαστή

Τα χαρτάκια που πετάχτηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και μερικά υβριστικά συνθήματα από μερίδα φιλάθλων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν η αιτία για κλήση σε απολογία της ΚΑΕ από τον Αθλητικό Δικαστή. Οι "κίτρινοι" πρόκειται να απολογηθούν με έγγραφο υπόμνημα που θα κατατεθεί το πρωί της Πέμπτης.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ