ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Ιδανικό ξεκίνημα"

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Λόγω της καλής του επίθεσης νίκησε ο Άρης το Μαρούσι σύμφωνα με τον προπονητή των "κίτρινων" Αντρέα Ματσόν

Αρχικά, ο Ιταλός κόουτς του Άρη σχολίασε την κατάκτηση της νίκης, χαρακτηρίζοντάς την ως το καλύτερο ξεκίνημα για την μάχη της τρίτης θέσης: " Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Το Μαρούσι παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Ίσως έχει τους καλύτερους ψηλούς στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Στηρίζεται πάρα πολύ σε δυνατά παιδιά, όπως ο Μαυροκεφαλίδης, ο Γλυνιαδάκης και ο Καϊμακόγλου", δήλωσε αρχικά στον "Libero 107,4".

" Ήταν μία πολύ καλή αρχή για μας. Η θέληση και η στρατηγική μας κυρίως στο δεύτερο μέρος ήταν τα στοιχεία-κλειδιά για να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης. Χτες κερδίσαμε το ματς παίζοντας επίθεση και όχι άμυνα. Πολλές φορές πρέπει να προσαρμοστείς στο παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό κάναμε χτες και τα καταφέραμε. Είχαμε δεκαπέντε ασίστ και καθοριστικούς πόντους σε κρίσιμα σημεία από διαφορετικούς παίκτες".
Στη συνέχεια, ο Ματσόν τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να κερδίσουν και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς μεθαύριο στην Αθήνα επισημαίνοντας: " Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να εφαρμόσουμε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε. Για να κερδίσεις εκτός έδρας, πρέπει να βάλεις τα κρίσιμα σουτ".

Τέλος, όσον αφορά τις δηλώσεις περί διαιτησίας που έγιναν δια στόματος του μάνατζερ του Αμαρουσίου, Σταύρου Ελληνιάδη, ο τεχνικός των "κίτρινων" σχολίασε: " Όλοι οι παίκτες του Αμαρουσίου και ο κύριος Μαρκόπουλος δεν έκαναν σχόλια για τη διαιτησία, το οποίο είναι τιμητικό γι' αυτούς. Πέρυσι που ο Άρης έχασε από το Μαρούσι, δεν θυμήθηκε κάποιος να μιλήσει για τη διαιτησία".

"Η δουλειά είναι μεταξύ των παικτών και των προπονητών, οι μάνατζερ δεν έχουν καμία δουλειά. Πέρα από τα ίδια φάουλ που είχαμε, το Μαρούσι σούταρε 30 βολές σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Τέτοιου είδους συμπεριφορές ντροπιάζουν τους παίκτες του Άρη. Είναι τελείως αντιδεολογικό

".

Nέλσον: " Κερδίσαμε λόγω επίθεσης"
Στην ένταση και το πάθος που θα προσπαθήσουν να βγάλουν οι παίκτες του Άρη στο δεύτερο ματς με το Μαρούσι στάθηκε ο Σπένσερ Νέλσον με τον Μπρέισι Ράιτ να προσθέτει ότι δεν υπάρχει άγχος.

" Κάναμε το 1-0 που θέλαμε και πλέον ξέρουμε ότι το Μαρούσι θα τα δώσει όλα για το 1-1 στην έδρα του έχοντας όμως και το άγχος. Εμείς όμως θα πάμε για το 2-0 παίζοντας με την ίδια ένταση και πάθος για να φθάσουμε ακόμα πιο κοντά στο να τελειώσουμε την σειρά", τόνισε ο Σπένσερ Νέλσον.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ αναφερόμενο στην σημασία του 1-0 στην σειρά, είπε: " Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και κάποιες άμυνες στο τέλος έκριναν το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε χάρη στην επίθεσή μας αφού στην άμυνα δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε".

Από την πλευρά του ο Μπρέισι Ράιτ τόνισε: " Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και στην επίθεση να είμαστε το ίδιο καλοί. Είναι νωρίς να μιλάμε για άγχος γιατί μπορεί η σειρά να πάει στα πέντε παιχνίδια. Θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας".

"Δεν το είδα σαν ρεβάνς αφού το ότι έγινε πέρσι ανήκει στο παρελθόν. Το έχουμε αφήσει πίσω μας. Πρόκειται για διαφορετική σεζόν και παιχνίδια

".

Τέλος, ο Νίκος Αργυρόπουλος είπε: " Δεν το κρύβω ότι είχαμε άγχος πριν το παιχνίδι. Το Μαρούσι παρουσιάστηκε σοβαρό και συγκεντρωμένο και μας έβγαλε έξω από τον ρυθμό μας. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα αλλά δουλέψαμε καλά στην επίθεση με αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι για την νίκη και πάμε δυνατά για το 2-0".

Τα εισιτήρια για το τρίτο ματς με το Μαρούσι
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το τρίτο ματς με το Μαρούσι που θα γίνει την Τετάρτη (17:00) στο "Αλεξάνδρειο".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν τις καθημερινές να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ που στεγάζονται στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" (Γρηγορίου Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) τις ώρες 09:00 έως 19:00, αλλά και το Σάββατο (23/05) από τις 11:00 μέχρι τις 14:00".

"Επίσης από το κατάστημα της Vodafone – ARIS Connection στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 10:00-20:00 (εκτός Σαββάτου 23/05), τον ΑΣ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η Θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και την Τετάρτη (27/05) από τα εκδοτήρια του γηπέδου

".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους)
Θύρα 7-8-9-10:15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ