ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Με περηφάνια"

Ματσόν: "Με περηφάνια"
Νέλσον

Οριστικά χωρίς τους Σάββα Ηλιάδη και Σπένσερ Νέλσον απέναντι στον Παναθηναϊκό

Οι δύο αυτές απουσίες ωστόσο δεν είναι τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Άρη, Αντρέα Ματσόν, για το αυριανό ραντεβού. Αυτό γιατί ο Νίκος Μπάρλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα από το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Μπνέι Χασαρόν για το Eurocup ενώ ο Γάης Σκορδίλης θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή το απόγευμα στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα το μυαλό του Ματσόν είναι χωρίς αμφιβολία στο παιχνίδι τελικό όπως το χαρακτήρισε της Τρίτης με την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup στο Αλεξάνδρειο. Για το λόγο αυτό και περισσότερο ο Ιταλός τεχνικός θέλει να προφυλάξει τον Νέλσον που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα από το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Μπνέι Χασαρόν για το Eurocup ενώ ανάλογη λογική θα ακολουθηθεί και στην περίπτωση του Μπάρλου.

Στα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, τις απουσίες, αλλά και στα δύο παιχνίδια που πρέπει να δώσει μέσα σε τρεις μέρες η ομάδα του, αύριο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την Τρίτη με την Τουρκ Τέλεκομ στο Αλεξάνδρειο επέμεινε στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο Αντρέα Ματσόν το πρωί πριν την τελευταία προπόνηση του Άρη για αυριανό ραντεβού.

" Δεν θα έχουμε τους Ηλιάδη, Νέλσον, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρούμε τον Σκορδίλη που έλειπε με την εθνική Ενόπλων. Ο Μπάρλος θα ταξιδέψει μαζί μας, αλλά θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή, αν και πόσο θα παίξει, ενώ φυσικά και ο Αγαδάκος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα "παλέψουμε" με περηφάνια, θα δώσουμε ότι έχουμε αφού πάντα στόχος και στρατηγική μας είναι η νίκη.

Όλα αυτά βέβαια κόντρα σε μια ομάδα με το δεύτερο ακριβότερο μπάτζετ στην Ευρώπη, μια ομάδα που όταν παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες μπορεί να κερδίσει εύκολα κάθε αντίπαλο. Το έδειξε άλλωστε με ομάδες όπως η Σιένα, ή ο Ολυμπιακός. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς, αλλά ίσως είναι καλύτερα που έχουμε τόσα και τέτοιου είδους προβλήματα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, παρά να τα είχαμε σε έναν εντός έδρας αγώνα

".

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και στον προβληματισμό του εν όψει του παιχνιδιού της Τρίτης με την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup λέγοντας ότι: " Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε δύο παιχνίδια μέσα μόλις σε ένα 48ωρο. Πραγματικά αυτό το βρίσκω πολύ παράξενο. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην αντιμετωπίσουμε και άλλα προβλήματα τραυματισμών, αφού για εμάς ο αγώνας της Τρίτης με την Τουρκ Τέλεκομ είναι ένας πραγματικό τελικός".

Από την πλευρά του ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς εξήγησε πως: " Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν απίστευτο ρόστερ και εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Από την πλευρά μας έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα πάμε για να "παλέψουμε" και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", και συνέχισε: " Πρέπει να είμαστε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια πολύ δυνατά στην άμυνα και όσο το δυνατόν πιο εύστοχοι και ψύχραιμοι επιθετικά. Θα έχουμε σημαντικές απουσίες στους ψηλούς και έτσι μοιραία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η αποστολή η δική μου και του Αγαδάκου".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ