ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Όπως πριν δύο χρόνια"

Ματσόν: "Όπως πριν δύο χρόνια"
Γκαβέλ

Πίστη για το πρώτο διπλό της χρονιάς υπάρχει στο στρατόπεδο του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Ολύμπια

Παρά τη δυσκολία της αναμέτρησης στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα έρθει το ροζ φύλλο αγώνα που θα διατηρήσει τους "κίτρινους" σε υψηλή βαθμολογική θέση.
Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους "πορτοκαλί". Το πρόγραμμα περιλάμβανε μελέτη της ομάδας του Μπαρτζώκα στο dvd και στη συνέχεια προπόνηση.

Στις 18:00 η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι νεαροί Λίνος Χρυσικόπουλος και Σπύρος Μούρτος. Όσον αφορά στους τραυματίες όλοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και θα ενισχύσουν κανονικά την ομάδα.

Ο Αντρέα Ματσόν μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου εξήγησε: " Χρειαζόμαστε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να τη διεκδικήσουμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να την πετύχουμε αλλά την ίδια ώρα ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια έξυπνη και καθόλου εύκολη ομάδα. Ξέρω καλά τι κάνουμε και ποια είναι η αγωνιστική μας κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή", είπε ο Ιταλός εκλέκτορας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Αυτήν την εβδομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μερικές απουσίες παικτών και δεν είμαστε μια ομάδα που διαθέτει 18 παίκτες στο ρόστερ της, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε κάθε παίκτης μας να αποδίδει το καλύτερο δυνατό. Αύριο θα πρέπει να πάμε στην έδρα της Ολύμπιας και να παίξουμε έξυπνα, διότι γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Οι αντίπαλοι μας την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κέρδισαν δύο αγώνες στην σειρά, αλλά και τον ΠΑΟΚ σε μια σκληρή αναμέτρηση. Διαθέτουν αρκετούς έξυπνους και έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίξουν, αλλά εμείς θα κάνουμε όπως πάντα το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στη νίκη".

Σχολιάζοντας τη συγκομιδή νικών του "δικού του" Άρη την περίοδο 2006-2007 τόνισε: " Εννοείται πως θέλω να φτάσουμε στον ίδιο αριθμό νικών όπως και πριν δύο σεζόν, αλλά μην ξεχνάμε ότι η φετινή μας ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με τότε. Πρόκειται για ένα καινούριο και νεανικό σύνολο, με τους παίκτες μας όπως είναι λογικό να μην γνωρίζονται τόσο καλά μεταξύ τους όπως πριν εκείνους που έπαιζαν στην ομάδα πριν τρία χρόνια. Σίγουρα όμως θέλουμε είμαστε το ίδιο καλοί εκτός έδρας όπως και πριν δύο χρόνια".

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση ο Άντον Γκαβέλ τόνισε: " Σίγουρα θα πάμε στην Λάρισα με σκοπό να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά και γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία της Ολύμπιας, όπως και το γεγονός ότι παίζουν πολύ καλά μέσα στην έδρα τους και σίγουρα το κοινό τους θα δημιουργήσει μια δυνατή ατμόσφαιρα".

" Όπως είπα όμως και πριν, θα πάμε εκεί με την σκέψη μας να είναι προσηλωμένη στο πως θα φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά για να κερδίσουμε".

Όσο για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ήταν ουσιαστικά ο πρώτος στην καριέρα του, τόνισε: " Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που κατάφερα να προπονηθώ με την ομάδα για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν αντιμετώπισα ευτυχώς κανένα πρόβλημα, ούτε ένιωσα πόνους και ξέρω ότι αυτό που χρειάζομαι είναι να βρω τον ρυθμό μου και να βρεθώ στην κατάσταση που θέλω. Το θετικό είναι ότι οδεύω προς το καλύτερο".

Τέλος, για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη υποστήριξε: " Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και υπάρχει αυτό που λέμε "χημεία" μεταξύ μας τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Αυτό είναι πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου από το να διαθέτεις μονάχα αρκετό ταλέντο. Εφόσον καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον μέσα και έξω από το γήπεδο, τότε μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα φέτος. Οι προπονητές μας προσπαθούν να μας βοηθήσουν για να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι ως ομάδα και προπονούμαστε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά στις εντυπώσεις μου γενικότερα για τον Άρη αυτό που έχω να πω είναι ότι όλα είναι τέλεια και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ