ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Πεινασμένοι για νίκες"

Ματσόν: "Πεινασμένοι για νίκες"
Ουίλικνσον

Πεινασμένος για νίκες, είναι ο Άρης, όπως δήλωσε ο Αντρέα Ματσόν, ενόψει του αγώνα με την Ορτέζ

" Η ομάδα συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, από την αρχή της νέας χρονιάς. Η νίκη επί της Νάπολι αύξησε τις πιθανότητές μας να προκριθούμε στους 16, αλλά η ομάδα είναι ακόμα πεινασμένη", είπε ο κόουτς του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Για να είμαι ειλικρινής, αντιμετωπίζουμε ορισμένα σοβαρά προβλήματα. Ο Καστλ είναι ακόμα εκτός, ο Καλαϊτζής είναι εξουθενωμένος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε και οι Παντελιάδης και Ραούφ, δεν είναι 100% έτοιμοι. Είναι απαραίτητο να βρούμε λύσεις στην άμυνα για να μείνουμε κοντά στην Ορτέζ μέχρι το τέλος του ματς. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν και πάλι για τη νίκη".

Ουίλκινσον: " Θα σταθούμε όρθιοι"

Όσο για τον Μάικλ Ουίλκινσον, τόνισε ότι ο Άρης έχει βρει τη χημεία του και είναι ικανός για τη νίκη: " Η ομάδα μας παίζει για να κερδίσει πάντα, τόσο εκτός όσο και εντός έδρας. Γνωρίζουμε ότι η Ορτέζ, είναι σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είναι δυνατοί και έξυπνοι κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου".

" Παρόλα αυτά όμως, εμεις έχουμε βρει τη χημεία μας και παίζουμε πολύ καλά τελευταία. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης, μπορεί να "σταθεί όρθιος" στο Πο και να κερδίσει, ακόμα και στην τελευταία φάση. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η διαφορά πόντων, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα τελειώσει ένα παιχνίδι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να αφιερωθούμε στην άμυνα".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ