ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Σε αργό τέμπο"

Ματσόν: "Σε αργό τέμπο"
Καστλ

Τη συνταγή του αργού ρυθμού στο παιχνίδι του Άρη με την Μπενετόν, θα προτιμήσει ο Αντρέα Ματσόν

" Κάθε αγώνας κόντρα στην Μπενετόν είναι δύσκολος. Οι παίκτες της ξέρουν πώς να παίξουν σε κρίσιμους και δύσκολους αγώνες. Ομως είμαι σίγουρος για τις δυνατότητές μας, ειδικά στο Αλεξάνδρειο το οποίο θα είναι γεμάτο από φιλάθλους μας για μία ακόμα φορά", είπε ο Ιταλός κόουτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Πρέπει να επιβάλουμε αργό ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη. Ευτυχώς, ο Τερέλ Κασλ επιστρέφει, μετά την εγχερίρησή του, αν και δεν είναι 100% έτοιμος".

Με την επιστροφή του, ο Τέρελ Καστλ, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αναμένεται να προσφέρει λύσεις στον Άρη: " Επέστρεψα! Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα δούλεψα πολύ για να είμαι έτοιμος κόντρα στην Μπενετόν. Μπορώ να τρέξω και να σουτάρω χωρίς πρόβλημα".

" Θέλω να παίξω σ' αυτό το ματς με κάθε κόστος. Ηταν σκληρό να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο χωρίς να μπορώ να τους βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αντισταθεί σο Αλεξάνδρειο! Πρέπει να "τρώμε φωτιά" στο ματς και να δείξουμε στην Μπενετόν τις δυνατότητές μας. Χρειαζόμαστε μόνο μία νίκη για να περάσουμε στους 16. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να παλέψουμε για κάθε μπαλιά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ