ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Σοβαρή η Καβάλα"

ΑΡΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ / Α1 / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ομαδικη Ηλιάδης 51;

Το τρίτο του παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας θα δώσει το Σάββατο (19:00) ο Άρης εναντίον της Καβάλας

" Μπορεί να παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α1, αλλά δείχνουν να είναι ένα σύνολο πολύ σοβαρό, πολύ αξιόμαχο με ένα ρόστερ γεμάτο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντρέα Ματσόν στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι ενώ δεν δίστασε να πει αναφερόμενος στην Καβάλα ότι: " Νομίζω πως θα τα καταφέρουν να είναι στο τέλος στα πλέι οφ".

Ο Ιταλός τεχνικός ξεχώρισε τον Αμερικανό Ντάνιελς από τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του λέγοντας πως: " Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον παίκτης να τον παρακολουθείς, ενώ διαθέτουν αρκετές και καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Για να κερδίσουμε πρέπει να επαναλάβουμε εμφάνιση όμοια με αυτή στο τοπικό ντέρμπι".

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε και για την κούραση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του τονίζοντας ότι: " Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα τα καταφέρουν να έχουν ανακτήσει αύριο τις δυνάμεις τους, θα είναι όλοι τους υγιείς και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές".

Ο Ματσόν μάλιστα πιστεύει πάρα παρά τον τραυματισμό του θα έχει τελικά στην διάθεση του τον Αμερικανό Σον Μάρσαλ ενώ αμφίβολη παραμένει ακόμη η συμμετοχή του Λάζαρου Αγαδάκου. Αμφότεροι ωστόσο ακολούθησαν κανονικά την αποστολή στην Καβάλα.

Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι στην Καβάλα έκανε και ο αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης, τονίζοντας ότι: " Εξαρτάται αποκλειστικά από μας και το πόσο καλά θα παίξουμε, το τελικό αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά και να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά είναι κάτι που οφείλουμε να το συνηθίσουμε".

Άλλη μια επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο
Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε ξανά την ΚΑΕ. Αυτή την φορά της επέβαλλε μια επίπληξη και συνολικό χρηματικό πρόστιμο πρόστιμο 3.550 ευρώ, για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ομάδας μας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (19/11).










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ