ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Το άγχος στον Πανιώνιο"

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Στο γεγονός ότι το άγχος είναι πλέον στην πλευρά του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Αντρέα Ματσόν την Τρίτη

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του το πρωί στο "Αλεξάνδρειο" πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της διήμερης προετοιμασίας. " Μια καλύτερη τοποθέτηση, ένα κερδισμένο ριμπάουντ, ένα σουτ, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να καθορίσει την έκβαση του αγώνα. Πολλά όμως θα κριθούν και από τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο για να βοηθήσουν στην διάρκεια του παιχνιδιού", σχολίασε αρχικά ο Ματσόν.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν φάνηκε να υπολογίζει μόνο τον Άαρον Μάϊλς αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές του Πανιωνίου: " Σίγουρα είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Είναι το μυαλό του Πανιωνίου, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες ακόμη στον αντίπαλο μας που χρειάζονται προσοχή".

"Δεν μας προβληματίζουν ατομικά, αλλά συνολικά ως ομάδα. Άλλωστε και ο Μάιλς εκτός από την επιθετική του συνδρομή θα πρέπει να παίξει και άμυνα για να μας κερδίσουν

".

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο άγχος που αλλάζει... στρατόπεδο: " Τώρα το άγχος μεταφέρεται σ' αυτούς. Εκείνοι θα αισθάνονται την έξτρα πίεση, αφού δεν θα έχουν κανένα περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα".
Νέλσον: " Είδαμε τα λάθη μας"
Στην αναμέτρηση στάθηκε και ο Σπένσερ Νέλσον που εξήγησε ότι για να κερδίσει ο Άρης πρέπει να αποδείξει ότι θέλει περισσότερο το ματς.

" Είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι απέναντι στον Πανιώνιο και ειδικά πάνω στον τρόπο που παίζει. Είδαμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο μας παιχνίδι ώστε να μην τα επαναλάβουμε στο επόμενο. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα που μας είχε κερδίσει στην έδρα του. Για να κάνουμε το 2-0 και να τελειώσουμε την σειρά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

"Το αρνητικό μας στοιχείο στο πρώτο παιχνίδι ήταν η άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο μας αλλά έχουμε την πίστη για να τα καταφέρουμε αποδεικνύοντας ότι το θέλουμε περισσότερο σε στοιχεία που δεν φαίνονται στη στατιστική αλλά μπορούν να σου δώσουν την νίκη

".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ