ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Βοήθεια από τον πάγκο"

Ματσόν: "Βοήθεια από τον πάγκο"
Γκαβέλ

Δεν αναχώρησε από τη Ρόδο η αποσολή του Κολοσσού και κινδυνεύει με αναβολή ο αγώνας με τον Άρη

Οι ιθύνοντες του Κολοσσού αναμένουν ενημέρωση και σε περίπτωση που επιτραπεί να ταξιδέψουν ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ ώστε να βρεθεί κάποια λύση.
Στην αναμέτρηση και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης στάθηκε ο Αντρέα Ματσόν: " Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ υπάρχει και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας και ελπίζουμε να βρούμε την ενέργεια για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο".

"Θα χρειαστούμε βοήθειες από τον πάγκο μας και φυσικά από τα νεαρά παιδιά που έχουμε. Δουλεύουν πολύ, ακούν όσα τους λέμε και πάντα πίστευα πως δεν έχει σημασία η ηλικία, αλλά το πόσο έξυπνα παίζει ένας παίκτης. Είναι σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους και Έλληνες παίκτες. Πάντα θα ξεχωρίζουν για το πάθος και την αποφασιστικότητα τους".

Όσο για τον αντίπαλο είπε: " Ο Κολοσσός δεν είναι μόνο ο Σμιθ. Έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή. Από τους τραυματίες μας κανείς δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Για τους Νέλσον και Ηλιάδη θα αποφασίσουμε την χρησιμοποίησή τους πριν τον αγώνα".

Από πλευράς παικτών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Αντόν Γκαβέλ: " Μέσα στην έδρα μας και με την τρομερή βοήθεια που μας δίνει ο κόσμος μας θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και θα είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να περάσει από εδώ. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει έναν εξαιρετικό σκόρερ τον Στίβεν Σμιθ, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες".

"Από την πλευρά μας θέλουμε να παίζουμε πάλι την γνωστή καλή μας άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι".

"Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό βοήθησα και στον επιθετικό τομέα σκοράροντας, αλλά έχω και άλλα δυνατά σημεία στο παιχνίδι μου. Σίγουρα για μένα είναι μια τεράστια πρόκληση ο Αρης, ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για να βοηθώ όλο και περισσότερο την ομάδα".

Ο σύλλογος "Αναπηρία" στο Αλεξάνδρειο

Στο "Αλεξάνδρειο" θα βρεθούν το Σάββατο σε περίπτωση που τελικά διεξαχθεί η αναμέτρηση, παιδιά του συλλόγου "Αναπηρία" και οι εθελοντές συνοδοί τους που είναι καλεσμένοι της διοίκησης του Άρη.

Πρόκειται για έναν σύλλογος που φροντίζει 240 παιδιά με προβλήματα κινητικότητας, αναπηρίας, δυσκολίες κοινωνικότητας κ.α. Θα βρεθούν για δεύτερη φορά σε αγώνα των "κίτρινων" και θα καθίσουν στον χώρο της Θύρας 10, ενώ τα παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια μπροστά σε αυτήν.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ