ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Ζήτημα μυαλού"

Ματσόν: "Ζήτημα μυαλού"
Ματσόν

Με όπλο το "3 στα 4" φέτος επί του Αμαρουσίου ο Άρης υποδέχεται την ομάδα του Μαρκόπουλου την Τετάρτη (17:00)

Η προετοιμασία των "κίτρινων" της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε την Τρίτη με παρακολούθηση του αντιπάλου στο dvd και προπόνηση στην οποία έδωσαν το "παρών" όλοι οι παίκτες.
Όσο για τον Αντρέα Ματσόν, μέσω των δηλώσεών του ξεκαθάρισε ότι η ήττα στον Άγιο Θωμά δεν επηρέασε τους αθλητές του οι οποίοι συνεχίζουν την προσπάθεια.
" Κερδίσαμε στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις που δώσαμε φέτος με το Μαρούσι. Ότι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι τόσο σημαντικό. Το μπάσκετ είναι το αύριο".

"Οι παίκτες προσπαθούν πάντα σκληρά, με γνώμονα να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν. Επιθυμία είναι βέβαιο πως υπάρχει στην ομάδα, αλλά η επίτευξη της νίκης είναι και ζήτημα μυαλού. Πρέπει να εξοικειωθούμε με συγκεκριμένες λεπτομέρειες για να πετύχουμε το στόχο μας

".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στον κόσμο του Άρη: " Δεν ξέρω πως πηγαίνει η πώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι. Είναι δεδομένο πως δύσκολα μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό μας".

Από πλευράς παικτών ο Σπένσερ Νέλσον επεσήμανε: " Μετά το 1-1 από το Μαρούσι ξεκινάμε από την αρχή. Ελπίζουμε να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας και να προηγηθούμε εκ νέου στο σκορ".

"Τα ριμπάουντ αποτελούν το "κλειδί" για κάθε αναμέτρηση και ήταν ο τομέας που επικράτησε ο αντίπαλος στο τελευταίο παιχνίδι. Για να κερδίσουμε αύριο είναι βέβαιο πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα

".

H διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με το Μαρούσι
Στο μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το τρίτο ματς με τους "κίτρινους" που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν τις καθημερινές να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της KAE που στεγάζονται στο "Αλεξάνδρειο" Μέλαθρο (Γρηγορίου Λαμπράκη 2, τηλέφωνο 2310 265 600) τις ώρες 09:00 έως 19:00, αλλά και το Σάββατο (23/05) από τις 11:00 μέχρι τις 14:00".

"Επίσης από το κατάστημα της Vodafone – ARIS Connection στο "Αλεξάνδρειο" Μέλαθρο από τις 10:00 ως τις 20:00 (εκτός Σαββάτου 23/05), τον ΑΣ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η Θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και την Τετάρτη (27/05) από τα εκδοτήρια του γηπέδου

".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους)
Θύρα 7-8-9-10:15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Διαγωνισμός στο "Αλεξάνδρειο"
Κλήρωση με έπαθλο ένα μηχανακάι θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αγώνα με το Μαρούσι, την Τετάρτη στο "Αλεξάνδρειο".

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ανφέρεται μεταξύ άλλων: " Ελάτε λοιπόν στο "Αλεξάνδρειο" να συμπαρασταθείτε στην αγαπημένη μας ομάδα βοηθώντας την να φτάσει στη νίκη και συνάμα προκαλέστε την τύχη σας, αφού ένα μηχανάκι της PIAGGIO μπορεί να γίνει δικό σας"!

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ