ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης: "Πάνω απ' όλα η ομάδα"

Μαυροκεφαλίδης: "Πάνω απ' όλα η ομάδα"
Μαυροκεφαλίδης

Τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ευχαρίστησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που δήλωσε έτοιμος να τους δικαιώσει

Πιστεύεις ότι αν δεν είχες δοθεί ως δανεικός στο Μαρούσι τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά;

" Σίγουρα. Νομίζω ότι ήταν ότι πιο σωστό για μένα αλλά και για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός και ο κόουτς Γιαννάκης μου έκαναν τρομερό καλό μ' αυτή τους την απόφαση", είπε αρχικά ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που παλεύει πάντα για την πρωτιά δεν είναι εύκολο να καλύψεις το χαμένο έδαφος κι εγώ είχα μείνει πίσω. Στο Μαρούσι βρήκα τον εαυτό μου και η κλήση μου και πάλι στην Εθνική ομάδα, αλλά και η επιστροφή μου στον Ολυμπιακό δείχνει ότι αυτή η επιλογή που έγινε ήταν η πιο σωστή".

Στον Ολυμπιακό ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος...

" Όπως και στην Εθνική ομάδα κι ακόμα παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια υπεροπλία κάτω από το καλάθι και πολλές επιλογές για τον κόουτς. Κανείς όμως στη ζωή δεν σου χαρίζει τίποτα χωρίς να προσπαθήσεις κι εγώ θα προσπαθήσω πολύ για να πάρω αυτό που αναλογεί".

"Η κίνηση του Ολυμπιακού να μου επεκτείνει το συμβόλαιο ήταν πολύ σημαντική για μένα γιατί μου έδειξε ότι η ομάδα με πιστεύει κι αυτή την πίστη πρέπει να τη δικαιώσω

".

Η γνώμη σου για τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας σου;

" Δεν νομίζω ότι είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις μετεγγραφές και τους παίκτες μου. Χαίρομαι που θα έχω σπουδαίους συμπαίκτες στο πλευρό μου, αλλά το μυστικό για να γίνει μια ομάδα Πρωταθλήτρια είναι να είναι πάνω απ' όλα ομάδα".

Η Εθνική θα πετύχει στην Πολωνία;

" Θέλει να πετύχει. Όλοι θέλουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα έχουμε κάποιες σημαντικές απώλειες, αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό. Δουλεύουμε σκληρά για να γνωρίσουμε πρώτα απ' όλα ο ένας τον άλλο και μετά να κάνουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητά ο κόουτς".

"Δεν ξέρω αν θα έρθει το μετάλλιο, αλλά σε κάθε παιχνίδι αυτή η ομάδα θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό και ο κόσμος που την αγαπά θα νιώθει περήφανος. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ

".















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ