ΑΕΚ

Μαύρος: "Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΑΕΚ για τη τιμητική βράβευση, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες"

Μαύρος: "Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΑΕΚ για τη τιμητική βράβευση, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες"
PRINTSCREEN

Ο Θωμάς Μαύρος έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα τον βραβεύσει πριν από το τζάμπολ στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε (17/9, 19:30).

Η ΑΕΚ Betsson θα τιμήσει τον Θωμά Μαύρο, μαζί με τους Νίκο Μπαμπανικολό, Τάσο Μπουλμέτη και Χρήστο Παππού, στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (17/9, 19:30). Η Ένωση θα βραβεύσει τα σημαντικά πρόσωπα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια πριν από το τζάμπολ του αγώνα και ειδικότερα στη συμβολική ώρα για το έτος ίδρυσης της ομάδας, στις 19:24.

Ο Θωμάς Μαύρος, Αιώνιος Πρεσβευτής της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στη διοίκηση και στον Μάκη Αγγελόπουλο και εξέφρασε τις ευχές του για το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει της νέας σεζόν.

Το μήνυμα του Θωμά Μαύρου:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική, αυτή, βράβευση που θα μού γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον κόουτς, στον υπέροχο κόουτς, στον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και στους πολύ καλούς παίκτες κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια όλης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τη στηρίξει ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ, για να μπορέσει να συμβάλει, όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ