ΑΡΗΣ

Με Αργυρόπουλο στο Ελληνικό

Με Αργυρόπουλο στο Ελληνικό
Αργυρόπουλος

Στη διάθεση του Ματσόν για το ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό θα βρίσκεται ο Αργυρόπουλος

Ο έμπειρος Πατρινός πλέι μέικερ του Άρη με την απαιτούμενη θεραπεία που υποβλήθηκε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αχίλλειο που ήταν και ο λόγος που προφυλάχθηκε κόντρα στους Θεσσαλούς.
Στον Άρη βλέπουν τις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ως μία καλή πρόβα εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν και πολύ περισσότερο αυτό της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι οι "κυανέρυθροι" όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν και τον πρώτο αντίπαλο του Άρη στα πλέι οφ στον δρόμο της επίτευξης του στόχου. Της εξόδου της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας και πάλι στην Ευρωλίγκα.

Πως όμως αντιμετωπίζει τα πλέι οφ ο Σπένσερ Νέλσον; Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη σε δηλώσεις του επισήμανε ότι: " Στα πλέι οφ αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα. Το ξέρουμε καλά ότι πλησιάζουν, αλλά δεν είναι ακόμα στο μυαλό μας".

"Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα δύο αγώνες. Εφόσον κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όλα θα έρθουν σε μας στην ώρα τους

" και κατέληξε: " Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ