ΑΡΗΣ

Με... αύρα NFL το ΠΑΟΚ - Άρης!

Με... αύρα NFL το ΠΑΟΚ - Άρης!

Ένας από τους αστέρες του αμερικάνικου football (NFL), ο Ndamukong Suh των Μαϊάμι Ντόλφινς, βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη ενώ θα παραβρεθεί και στο κυριακάτικο (31/1, 21:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο "Παλατάκι".

Ο Ndamukong Suh των Μαϊάμι Ντόλφινς αφίχθη στη Θεσσαλονίκη ως καλεσμένος του Ντομινίκ Ουότερς και έδωσε το "παρών" στη σημερινή (29/1) προπόνηση του Άρη ενώ θα παραβρεθεί και στην κυριακάτικη (31/1, 21:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι"!

Όπως είχε αναφέρει ο Ουότερς σε παλαιότερο blog του στο esake.gr, "είναι πολύ μεγάλο αστέρι του Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός όλων των εποχών στο άθλημα. Φέτος αμείφθηκε με 19.5 εκατομμύρια δολάρια! Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μέναμε μαζί στις ΗΠΑ".

Κατά τα άλλα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τη 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον "Δικέφαλο" με τη βοήθεια του βίντεο.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (30/01) με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας επίσης θα προηγηθεί προβολή βίντεο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ