ΑΡΗΣ

Με Χατζηβρέττα στο ντέρμπι

Με Χατζηβρέττα στο ντέρμπι
Χατζηβρέττας

Παρών στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον θα είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις

Ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Άρη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη και πάλι από την Τρίτη χάνοντας μόνο τη διπλή προπόνηση της Δευτέρας με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την προσεχή αναμέτρηση.
Εκτός ντέρμπι θα βρεθούν οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δήμος Ντικούδης που απουσίασαν και από το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ επισφαλής κρίνεται η θέση τόσο του Κουίντον Ντέι όσο και του Τζέρεμι Ρίτσαρτσον αφού ο Έλληνας κόουτς περιμένει πολλά περισσότερα και από τους δύο.

Παράλληλα ο Κατσικάρης συνεχίζει το "ξεσκόνισμα" της αμερικάνικης αγοράς επιθυμώντας να βρει την καλύτερη δυνατή λύση πριν εισηγηθεί την αντικατάσταση ενός εκ των δύο ή και των δύο που φαντάζει και ως το πιθανότερο σενάριο αν δεν μεταμορφωθούν άμεσα προς το καλύτερο.

Όσον αφορά στον κοινοτικό παίκτη ρακέτας; Στον Άρη δεν φαίνεται να ασχολούνται με κάποιον άλλον πλην του Τζερεμάια Μάσεϊ. Ωστόσο καλούνται να κάνουν υπομονή μέχρι ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του ο Άντριου Μπετς σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου προσπαθήσαμε πολύ αλλά κάποια ανόητα λάθη σε άμυνα και επίθεση μας στέρησαν την νίκη".

"Ωστόσο θεωρώ ότι δεν είμαστε μακριά από τον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι στην συνέχεια της χρονιάς θα βελτιωθούμε αναμένοντας και τους τραυματίες μας".

Χατζηβρέττας: " Έτοιμοι να κερδίσουμε"

Στην κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φέρουν τον Άρη αντίπαλο με το Μαρούσι στις 18 Νοεμβρίου αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

" Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά είναι πλεονέκτημα για μας ότι θα είμαστε γηπεδούχοι σ' αυτόν τον νοκ άουτ αγώνα. Για κάθε ομάδα είναι αβαντάζ το να παίζει εντός έδρας, πόσο μάλλον για εμάς, χάρη στη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο έμπειρος γκαρντ.

"Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε και να μπούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλουμε πολύ τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, για πολλούς λόγους. Εκτός από το αγωνιστικό κίνητρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, το παιχνίδι αυτό θα είναι επίσης μία πρόκληση για τους ίδιους μας τους εαυτούς, έπειτα από τον αποκλεισμό μας στα προκριματικά της Ευρωλίγκας".

"Προς το παρόν, όμως, προτεραιότητα για εμάς έχουν οι πολύ σημαντικοί αγώνες πρωταθλήματος, που έχουμε μπροστά μας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προσηλωθούμε στον προημιτελικό του Κυπέλλου



".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ