ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Διαμαντίδη στο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός

Με Διαμαντίδη στο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός
Διαμαντίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη (2/2) και θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεντεβίτα (4/2, 20:00). Εκτός αποστολής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Αρχηγού παρόντος θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Τσεντεβίτα για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, αφού ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (2/2) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον αγώνα της Πέμπτης (4/2, 20:00).

Ο "3D" απουσίασε από τα παιχνίδια με Νταρουσάφακα και Ρέθυμνο, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να ενημερώνει χθες (1/2) πως "δεν πρόκειται να τον πιέσουμε". Δεν χρειάστηκε πάντως να γίνει κάτι ιδιαίτερο με την περίπτωσή του, αφού ο αστράγαλός του είναι πολύ καλύτερα και πλέον είναι σε θέση να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, στην Αθήνα θα παραμείνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που ένιωσε νέες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Οι "πράσινοι" θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης (3/2) κι εν συνεχεία θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Ζάγκρεμπ, μέσω Βελιγραδίου. Παρεμπιπτόντως, τα ξημερώματα αναμένεται στη χώρα μας κι ο Μαρκίς Χέινς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ