ΑΡΗΣ

Με Γκαβέλ στην αποστολή

Με Γκαβέλ στην αποστολή
Μπετς

"Δεν ξέρω ακόμα ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι", δήλωσε ο Αντρέα Ματσόν μία μέρα πριν το ματς με την Καβάλα

Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του μετά από ένα και πλέον μήνα τον Αντόν Γκαβέλ.
Ο διεθνής Σλοβάκος γκαρντ του Άρη συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση και μάλιστα έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το οικογενειακό διπλό. Όσο για τους Άντριου Μπετς και Δημήτρη Τσαλδάρη θα είναι στην αποστολή ωστόσο η συμμετοχή τους αποτελεί ερωτηματικό. Αντίθετα στο παιχνίδι με την Καβάλα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μπρέισι Ράιτ.

Πριν την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη στο "Αλεξάνδρειο" ο Κίκι Κλαρκ δήλωσε: " Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος αφού έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της".

Από την πλευρά του ο διεθνής Άγγλος σέντερ του Άρη, Άντριου Μπετς, τόνισε: " Τις τελευταίες εβδομάδες διανύουμε μία άτυχη περίοδο εξαιτίας των απουσιών που έχουμε. Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε".

Όσο για τον Αντρέα Ματσόν; Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ιταλός τεχνικός του Άρη επεσήμανε ότι: " Δεν θα ήθελα να μιλήσω και πολύ για τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ούτε μία μέρα δεν είχαμε δέκα παίκτες στην προπόνηση".

"Όπως και να έχει οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας ως άνδρες. Δεν ξέρω ακόμα ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Ωστόσο θα πρέπει να κερδίσουμε ώστε να κάνουμε ένα καλό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό κάποιος εκεί πάνω θα μας ανταμείψει και δεν εννοώ τον Θεό

".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ