ΑΡΗΣ

Με Καραποστόλου στα Ιλίσια

Με Καραποστόλου στα Ιλίσια
INTIME SPORTS

Μόνο εύκολο δεν θεωρεί το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Ηλυσιακό ο τεχνικός του Βαγγέλης Αγγέλου που θα έχει στην διάθεσή του τον Σωτήρη Καραποστόλου.

Με τον Σωτήρη Καραποστόλου να επιστρέφει στην αποστολή του Άρη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο Θεσσαλός γκαρντ ξεπέρασε την θλάση που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για έναν μήνα ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου μόνο εύκολο δεν θεωρεί το αυριανό ραντεβού για την ομάδα του.

"Το να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα είναι εύκολο, είναι ουτοπία. Ο δικός μας προσανατολισμός σε κάθε παιχνίδι περνάει από κάποιες σταθερές.

Τη διάρκεια, την ομαδικότητα και τη συγκέντρωση στις διαφορετικές παραμέτρους κάθε αγώνα. Ο Ηλυσιακός το τελευταίο διάστημα έχει βρει χημεία, επιθετικό τρόπο έκφρασης και είναι μαχητικός. Αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας", τόνισε ο Αγγέλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Τζέρεμι Χαντ ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη δήλωσε: "Η ομάδα μας προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και πρέπει μέσα σε λίγες ημέρες να παίξει το δεύτερό της παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δε θα είναι εύκολο το έργο μας, όμως, εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ