EUROCUP

Με καθυστέρηση στην Άγκυρα

Με καθυστέρηση στην Άγκυρα
Κλαρκ

Με καθυστέρηση δύο ωρών έφτασε στην Άγκυρα η αποστολή του Άρη που την Τρίτη αντιμετωπίζει την Τουρκ

Η αποστολή ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται στις 16:00 στο αεροδρόμιο της Άγκυρας αλλά τελικά έφτασε λίγο πριν τις 18:00 για να μεταβεί ουσιαστικά απευθείας για προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ξεκινήσει το ταξίδι της στις 8:00 το πρωί όταν και αποχαιρέτησε το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ακολούθως για εκείνο της Κωνσταντινούπολης.
Ο Άρης καλείται μία εβδομάδα μετά το 79-75 στην Vodafone Sports Hall του Αλεξανδρείου να κερδίσει εκ νέου την Τουρκ Τέλεκομ και να σφραγίσει όχι απλώς την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και την πρώτη θέση στον Δ΄ όμιλο.

Στην κατάκτηση της νίκης στάθηκε ο Νίκος Μπάρλος: " Θα κερδίσουμε σε περίπτωση που ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ χωρίς να σκεφτόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα".

Όσο για τον Κίκι Κλαρκ πρόσθεσε: " Είμαι μαχητής και περιμένω μια σπουδαία μάχη". Ο "εγκέφαλος" του φετινού Άρη να στάθηκε και στον Μπλάκνεϊ παραδεχόμενος: " Είναι πιο έμπειρος από εμένα" και ευχήθηκε: " Ίσως να καταφέρω να φθάσω κάποια στιγμή στο επίπεδό του".




TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ