ΑΡΗΣ

Με καθυστέρηση στο Ζάγκρεμπ

Με καθυστέρηση στο Ζάγκρεμπ
Ντρούκερ

Με καθυστέρηση τόσο στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" όσο και σε αυτό του Μονάχου η αποστολή του Άρη έφθασε 3,5 ώρες αργότερα στο Ζάγκρεμπ εν όψει του αυριανού της παιχνιδιού με την Τσεντεβίτα (30/11, 21:30) για την 3η αγωνιστική του ομίλου του Eurocup.

Ένα παιχνίδι όπου ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, και οι παίκτες του θα κληθούνε να φθάσουν στην νίκη και την διατήρηση του απόλυτου στον όμιλο φθάνοντας στο 3 στα 3που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς των "κιτρίνων" τόνισε: " Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ για τον αντίπαλο μας. Το πρόβλημα τώρα είναι με εμάς.

Είναι ο τρίτος συνεχόμενος εκτός έδρας αγώνας για την ομάδα μας. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα για το ελληνικό Πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε υγιείς στο αυριανό παιχνίδι. Κάθε αγώνας, όπως έχω αναφέρει, είναι σημαντικός και κρίσιμος. Έτσι είναι και ο αγώνας κόντρα στην Τσεντεβίτα".

Όσο για τον αντικαταστάτη του Πιέρ Πιρς υποστήριξε: " Δουλεύουμε πολλές ώρες ώστε να μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα και να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πιρς, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος ο πάγκος μας. Έχουμε κάθε βδομάδα δυο αγώνες και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του ο διεθνής γκαρντ του Άρη, Κώστας Σλούκας, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι επισήμανε: " Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στη διοργάνωση. Η Τσεντεβίτα είναι μια δυνατή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αυριανό αγώνα, αφού μελετήσουμε πιο αναλυτικά τον αντίπαλό μας.

Είναι ο τρίτος συνεχόμενος εκτός έδρας αγώνας και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον παράγοντα κούραση, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουμε τη νίκη που θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ