ΠΑΟΚ

Με κόσμο το Άρης-ΠΑΟΚ

Με κόσμο το Άρης-ΠΑΟΚ
Άρης κόσμος

Με κόσμο θα φιλοξενηθεί το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ το σαββατοκύριακο

"Είναι μία δικαίωση για μας. Αυτό ήταν το φυσιολογικό να γίνει, καθώς το παιχνίδι είναι την προσεχή Κυριακή, δεν ήταν δυνατόν να εκδικαστεί η αίτησή μας 20 μέρες μετά. Περιμένουμε όλον τον κόσμο στο Αλεξάνδρειο και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Κάνουμε αγώνα δρόμου για τα εισιτήρια" τόνισε μεταξύ άλλων λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου και πιθανότατα ο Άρης θα εκτίσει την τιμωρία του ή στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ή στο πρώτο ματς του στα πλέι οφ.

Από την πρώτη στιγμή της σχετικής ενημέρωσης στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης εκτός από τα χαμόγελα επικρατεί κινητοποίηση όσον αφορά να τυπωθούν τα εισιτήρια και αμέσως μετά να ξεκινήσει η διάθεσή τους από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, τον Α.Σ., την μπουτίκ αλλά και τους συνδέσμους της ομάδας.

Η κινητοποίηση είναι - όπως ήταν φυσιολογικό άλλωστε - ήδη πολύ μεγάλη με τους φιλάθλους του Άρη να δείχνουν διατεθειμένοι να εξαφανίσουν τα εισιτήρια και να δώσουν δυναμικό παρών το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο στις 17:00 στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ώρα του τζάμπολ άλλωστε και η λήξη του θα τους επιτρέψει είτε να πάρουν το δρόμο για το «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει ικανοποίηση όπως ήταν επόμενο και στις τάξεις των παικτών του Άρη. Ο πλέι μέικερ του Άρη, Σπύρος Παντελιάδης, μην κρύβοντας την χαρά του δήλωσε σχετικά πως: "Ήταν το καλύτερο ξύπνημα για μένα και θεωρώ όλους μας στην ομάδα. Ήταν ευχή μου να πήγαιναν όλα καλά και να είχε κόσμο το γήπεδο μας.

Για μας άλλωστε είναι η μεγάλη απόλαυση να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και πλεονέκτημα μιας και ο κόσμος μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε. Εμείς θα κοιτάξουμε λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Δεν σου κρύβω άλλωστε ότι όταν μάθαμε ότι ο κόσμος μας δεν θα βρισκόταν στις κερκίδες απογοητευτήκαμε ιδιαίτερα αφού είναι από τα λίγα παιχνίδια που πολλοί περιμένουν να απολαύσουν. Πλέον όμως όλα είναι διαφορετικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό"



.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ